Hirdetés
- Xbox Series X|S
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- PlayStation 5 Pro teszt
- Battlefield 2042
- Cyberpunk 2077
- War Thunder - MMO Combat Game
- Megjelent a The Last of Us Part 1 PC-s kiadása
- Hosszabb bemutatót kapott az Indiana Jones and the Great Circle
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Marvel Rivals - Középpontban Moon Knight
-
GAMEPOD.hu
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali (fáradt gőzös) kérdések topikjában tegyétek fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
beherit
tag
válasz Mustármag #100728 üzenetére
Azt mar próbálta azt hiszem. Amugy nekem is volt hasonló es a malwarebytes, nod valamint zenema vagy zemana valami ilyesmi hármas tudta teljesen eltávolítani, de igy is volt egy exe fajl valahol amit kézzel kellett kitorolnom, csak véletlenül megláttam, hogy van egy ugyanolyan nevű exe az egyik könyvtárban amit az egyik program letorolt es utana tunt el végleg.
amor fati
-
beherit
tag
-
beherit
tag
CanoScan 9000F szkennerrel szeretnék szkennelni, mikor bekapcsolom azt írja, hogy a paraméter nem megfelelő. ABBYY Finereader a program. Mi lehet a gond, annyit értek hozzá, mint tyúk az abécéhez.
amor fati
-
beherit
tag
válasz beherit #101974 üzenetére
Mondjuk most veszett ötletként kipróbáltam, hogy a vezérlőpultból tudok-e szkennelni vele, és így megy, de így csak jpg-be. Na mondjuk abból már csinálok pdfet vele, hirtelen jobb mint a semmi. Csak ha onnan megy, akkor miért nem jó semmi program hozzá. 2 napja még működött, most meg nem. Blee
amor fati
-
beherit
tag
válasz Csupingo #101977 üzenetére
Vannak rajta ilyen gombok, de akkor csak egy ablak ugrik fel, hogy válassza ki a művelethez használandó programot, de ott üres a mező és nincs semmilyen opció. Holnap kipróbálom még egy másik gépen, hátha ott. Év végére pont ezek a problémák hiányoznak.
szerk.: néztem másikban is, nada.
[ Szerkesztve ]
amor fati
-
beherit
tag
Írok ide is, hátha többen olvassák.
T420 W10-zel, netwew01.sys kékhalált dobál random mód, 1 hónapig semmi, utána 15 percenként.
Ezt írja a log:
On Tue 2017. 01. 10. 20:27:41 your computer crashed
crash dump file: C:\Windows\Minidump\011017-5890-01.dmp
This was probably caused by the following module: netwew01.sys (0xFFFFF807EE330521)
Bugcheck code: 0xD1 (0xFFFFB6805EEE8007, 0x2, 0x0, 0xFFFFF807EE330521)
Error: DRIVER_IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL
file path: C:\Windows\system32\drivers\netwew01.sys
product: Intel® Wireless WiFi Link Adapter
company: Intel Corporation
description: Intel® Wireless WiFi Link Driver
Bug check description: This indicates that a kernel-mode driver attempted to access pageable memory at a process IRQL that was too high.
This appears to be a typical software driver bug and is not likely to be caused by a hardware problem.
A third party driver was identified as the probable root cause of this system error. It is suggested you look for an update for the following driver: netwew01.sys (Intel® Wireless WiFi Link Driver, Intel Corporation).
Google query: Intel Corporation DRIVER_IRQL_NOT_LESS_OR_EQUALWifi drivert frissítettem 15.18-ra, memóriákat teszteltem. Ez egyelőre nem segített. Valami ötlet?
amor fati
Új hozzászólás Aktív témák
Kedves Fórumozók!
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali fáradtgőzös kérdések topikjában tegyétek fel.
- Hibátlan - GIGABYTE Z370 HD3 LGA1151v2 alaplap + Windows 11 Pro digitális licensz
- Hibátlan - INTEL Core i7-8700 LGA1151v2 dobozos CPU processzor
- Szép Tervező Vágó Dell Precision 5530 Laptop -80% 15,6" i9-8950HK 32/512 QUADRO P2000 4GB FHD IPS
- Apple Iphone 13 Pro - 256 GB (Space Grey)
- Komplett fénytechnika (Robotlámpa, stroboszkóp, vezérlő, állvány)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest