Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali (fáradt gőzös) kérdések topikjában tegyétek fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
s3toraph
senior tag
válasz
spista222 #34901 üzenetére
Értem, köszönöm a felvilágosítást!
Kapcsolóval nem bíbelődnék, mert annyira nem értek hozzá, inkább veszek egy zalmant, azzal meg tudom oldani.
Azok már nincsenek meg. Szerintem kevesebb wattot kaptak minimumra (5V) tekerve, mint amennyi az elinduláshoz kell, pedig 5V-osak voltak. Arra jutottam számolgatással hogy a szabályozó ott még éppen nem adott nekik elég ampert. Persze lehet tévedek. Mind egy már nem lényeges.
Gigabyte-ommal nagyon meg voltam elégedve, most nem tudom milyen minőséget képvisel, de 4-5 éve vásároltam azt a lapot és nagyon jó volt!
Új hozzászólás Aktív témák
Kedves Fórumozók!
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali fáradtgőzös kérdések topikjában tegyétek fel.
- A frissítési frekvenciához igazítja a képkockagenerálást az új Lossless Scaling
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hobby elektronika
- Linux kezdőknek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Steam topic
- E-roller topik
- Sorozatok
- Politika
- Programozás topic
- További aktív témák...
- Asus ROG Flow Z13 GZ301VIC Acronym Limitált kiadás - 13.4" QHD 165Hz Érintő - 32GB - 1TB - RTX 4070
- X1 Carbon 10th 27% 14" 2.2K IPS i7-1260P 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch Lite 32GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF VG27AQ1A 27 170Hz 1ms IPS monitor garanciával hibátlan működéssel
- Bezámítás! Lenovo P15 Gen1 15 FHD üzleti notebook- i7 10850H 32GB RAM 1TB SSD Quadro T2000 4GB WIN1
- LG OLED55CX3LA Smart OLED Televízió, 139 cm, 4K Ultra HD, HDR, webOS ThinQ AI
- MSI Core I5 12400F Gamer PC -32GB DDR4 1TB SSD -RTX 4060Ti 8GB OC GDDR6( 2-3év garancia!)
- MSI Radeon HD 7870 OC GHz Edition 2GB GDDR5 videokártya,hibátlan állapotban,tesztekkel!
- Eladó ASRock B450M-HDV alaplap
- HIBÁS - Asrock 970M Pro3 AM3+
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest