Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
rii
nagyúr
válasz
zsolt200 #12909 üzenetére
asztakva )))))-.
)))))))-.sp.r?
a kormány hadban állt az állampolgárokkal .... önös érdekből
saját magának akar minél több pénzt, az áldozatokkal nem foglalkozik
vagy lehet tudatos ... ))))-. egy nagy terv része ....ki se tudom számolni mennyi adótól esik el az állam ... dehát persze úgy lőtték be a plusz adót, hogy ők pluszban legyenek .... én már a pedagógusok tüntetésére is elmentem - mivel kormányellenes volt ... és megyek amire csak tudok ... mert szörnyű jövő elé nézünk ....
kva-ra sajnálom. ))))-.
nekem is még egy nyugodt évem se volt a munkahelyemen ....
ha lenne egy telkem, akkor fóliaház meg mittudomén ... önfentartás
)-. -
Vakegérke
félisten
válasz
zsolt200 #12716 üzenetére
Bár nem engem kérdeztél, hadd mondjam, a +4 pin-nek akkor van szerepe, ha húzod a procit. Megjegyzendő lehet kapni átalakítót.
-
EmberXY
veterán
válasz
zsolt200 #12461 üzenetére
Az lehet sok mindentől, akár a szolgáltatásban is lehet hiba, vagy valami beállítás, esetleg hardver hiba...
Esetleg a router pontos típusa és a netszolgáltató alapján a szaktopikokban érdemes lenne érdeklődni (elsődlegesen a routeréban), hogy másoknak mik a tapasztalatai, úgy egyszerűbben jutnál megoldáshoz. -
EmberXY
veterán
válasz
zsolt200 #12459 üzenetére
Ha addig nem volt jelszóval védve, akkor ugyebár bárki hozzáférhetett a hatókörön belül... Az admin beállításokhoz gondolom a gyári alap jelszóval be lehetett lépni és babrálni... Ha nem a tulaj állította el, akkor valaki "jóakaró" is hozzáférhetett, az pedig nyilván nem sok jót sugall.
Szerintem szakemberrel érdemes lenne rendbe rakatni, ha a tulaj se tud semmiről... Más ötletem nincs.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- LG 48GQ900-B - 48" OLED - 3840x2160 - 138Hz / 0.1ms - G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest