Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
peugeotmate
őstag
válasz Integra #6583 üzenetére
Én is valahogy úgy vagyok vele, hogy fejben kell ott lenni. Mindenkinek más-más életvitel felelhet meg, persze átfedésekkel.
De köszi mindenkinek, akkor továbbra is eszem este almát.MÁS:
Ti mit hoznátok be Amerikából, ha most kimennétek és be tudnátok "vásárolni"? (Amit megérné kinn venni.) Ennek van topikja de halottabb, mint kéne.meg
-
peugeotmate
őstag
válasz Integra #6576 üzenetére
Meg elvileg ha jó ízűen, jó étvággyal, jó kedvvel, jó hangulatban fogyasztja el az elemózsiáját az ember, az is csak jót tesz az emésztésnek. Mondjuk mióta a nassolásról leszoktam (leszámítva az extrém helyzeteket) teljesen, azóta max gyümölcsöt eszem este 8-9 után (többnyire ).
krizmo_
Ilyesmivel jön nővérem is, hogy az este 6 után megevett gyümölcsöt már nem tudom megemészteni rendesen, de ez csak HABI szerintem. Tavaly nyár óta elég sok kilót sikerült így is ledobnom.[ Szerkesztve ]
meg
-
nagyúr
válasz Integra #6572 üzenetére
Mi porszívóval jártunk így a Tesco-ban, otthon derült ki, hogy nincs benne a kiegészítő kefekészlet vagymi. Másnap visszavittük, mondtuk mi a gond, és szó nélkül visszaadtàk a pénzt. Aztán vettünk egy ugyanolyat, de azt már alaposan megnéztük az ügyfélszolgálaton.
Eladó Falbatech YamPAD tilt/tent kittel, Kaihl Box Jade kapcsolókkal, XDA keycap settel, szállítással - 70k - - - És nagy kópék vagyunk. Igyunk barátaim, yo-hoo!'' - Jack Sparrow
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz Integra #6570 üzenetére
Igazából ki kellene venni mindent a dobozból, megnézni benne van-e aminek kell és utána visszapakolni a cuccot...
Próbálkozz a legközelebbiben először és reménykedj, hátha szerencséd lesz... Ilyenkor persze nem érdemes verni az asztalt....Menczer érvelési stílusához nekem is jogom van...
-
Lompos48
nagyúr
válasz Integra #6334 üzenetére
Nem tudom mi kapható a magyar piacon, de interneten rendelhető sokféle. Nekem évek óta Terratec Noxon-om van, amit mindenre csak ébresztésre nem használok. Nem olcsó, de nekem már rég "visszahozta" az árát. Internetes rádió, FM rádió, streamer, USB, line in stb. Nézz körül az oldalukon, ha érdekel!
-
senior tag
válasz Integra #3748 üzenetére
Elvileg minden számtech boltban tudsz venni, de ott durván ráteszik a hasznukat.
Ajánlom a LOMEX-et. Olcsó, van minden, még színválaszték is a törésgátlókból
Színkódokat tudod már fejből?
sárgacsíkos-sárga-zöldcsíkos-kék-kékcsíkos-zöld-barnacsíkos-barnaSzerk.: Hopp, megelőztek, sebaj...
[ Szerkesztve ]
-
rii
nagyúr
válasz Integra #3468 üzenetére
a.) bassz@ meg b.) bafffameg c.) balymeg d.) b+ e.) bémeg
hogy miért is?
google-ba beírom: retal simulator download
2ik találtat
rányom
és 3ason volt ez erősítő
két baszott nagy hangfal meg itt mellettem 4 cm-e ...még most is fáj a melykasom, akkor ugortt a szivem baffameg
hogy jól jön-e le nem tufom. Elindul-e nem tudom.amúgy aki ezt nem ismerte, azt ki kell lőni a holdra, vagy sürgősen menjen el retal kurzusra ....
piros-kapszula: https://www.youtube.com/watch?v=oW-VZVYohRg
-
Winner_hun
titán
válasz Integra #3377 üzenetére
mp3DirectCuttal feldarabolod a file-t
► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ
-
(Kolombusz)
veterán
-
PazsitZ
addikt
válasz Integra #3332 üzenetére
.isu
Uninstall logfile-nak tünik...[link]Sometimes you use the Add/Remove applet to uninstall a program and instead of getting a successful uninstall, you get this error message: "The log file DEISL1.ISU is not valid or the data has been corrupted," and your uninstall attempt fails. Here's how to squash this bug. First, find this program's folder (it'll most likely be in Program Files) and delete the DEISL1.ISU (or UNINST.ISU) file. (Don't fail to poke around in the subfolders if you can't find it in the main folder.) Reinstall the errant program. Now uninstall it. If this doesn't work, use the brute-force method detailed above (deleting the program's folders and deleting its keys from the Registry).
Annyit tudok tanácsolni, hogy F3al nézz bele hátha rájössz mihez tartozik/tartozott.
[ Szerkesztve ]
- http://pazsitz.hu -
-
Pocee
senior tag
válasz Integra #3308 üzenetére
Én régebben csináltam ilyet jpeggel,volt egy program még kb 8 éve adták egy kodak digitális géphez,azzal lehetett duplázni a pixeleket,180x100-as képből csináltam 3780x2600-ast is gond nélkül,na de fogalmam sincs mi volt a program neve de szerintem a photoshop sorozatnak illene ezt tudni.
Mr.Brightside
-
Budaházy
aktív tag
válasz Integra #2732 üzenetére
ehh szarság
office XP outlookja sem küld, ezt írja:
Üzenete csak néhány, vagy egy címzetthez sem jutott el.
Tárgy: test
Küldve: 2007.07.20. 18:04
A következő címzett(ek) nem voltak elérhetők:
'xxxxxxx@freemail.hu': 2007.07.20. 18:04
554 5.7.1 <xxxxxxxx@freemail.hu>: Relay access deniedÉrtem én, hogy NON-STOP de mikor nyit?
-
törölt tag
válasz Integra #2429 üzenetére
Kérdés hogyan érted mindezt. Ha Audio CD szerű anyagot akarsz, akkor az nem fog sikerülni, az csak CD lemezen működik tudtommal. DVD Audio-t lehet gyártani pl ezzel: [link]. Viszont akkor a lejátszódnak is DVD Audio kompatibilisnek kell lennie.
A másik lehetőség, hogy kiírod adatlemezként egy akármilyen íroprogrammal. Akkor viszont totálisan mindegy, hogy wav vagy mp3.
mp3 dekódolására kazalnyi sw létezik, pl CDex is tökéletes erre a célra. -
The DJ
addikt
válasz Integra #2102 üzenetére
Nagyon remélem hogy így lesz, mert engem piszkosul le tudnak kötni az ilyen játékok.
A Syberia 1-2-t is egyhuzamban játszottam végig, mert szinte nem tudtam elszakadni tőle. A BG&E-t is anno. Ezek a női főszereplők valahogy mindig megfognak, April Ryan, Kate Ryan, Zooe Castillo, nem semmi hogy még a nevekre is így emlékszem, jöjjön csak az a folytatás jöjjönhttps://astrogate.hu - PC & Laptop Szerviz + Shop - Alaplap javítás, zárlatos tápkörök javítása, BIOS hibák orvoslása.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Asus TUF A15 FA507 - 15,6"QHD 165Hz - Ryzen 9 7940HS - 16GB - 1TB - RTX 4070 8GB - 2,5év garancia
- KARÁCSONYI AKCIÓ!!! ÚJ Surface Pro 10 EZÜST Ultra 5 135U 16GB RAM 512GB SSD Gar: majdnem 2027
- Csak VGA kell bele! Ryzen 7 félkonfig
- Dell Latitude 7480, I5-7300u, 8GB, 256GB M.2, POOR, FHD, Számla, Gari
- Teclast Mini PC/ 12. gen. processzor/16GB/512GB
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest