Hirdetés
- Metroid Prime 4: Beyond - Hosszabb bemutatón a Switch 2 kiadás
- Rövid előzetest kapott a Mandragora: Whispers of the Witch Tree
- Premier előzetesen a South of Midnight
- Free Play Days 14. hét: Age of Wonders 4, Dead by Daylight, Catan
- The Last of Us Part II Remastered - Premier előzetesen a PC-s kiadás
-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
jozsi252
veterán
válasz
zsolti1 #43528 üzenetére
Ez a veszély nem áll fent.
(#43529) d4d
Persze tudom, régebbi Suprák amik gyáriak és nagyon jó állapotban vannak kevés km-el, szintén brutál összegeket kérnek el érte. De valahogy engem ez a régi vonal nem nagyon fog meg. Nyilván egy új technikában sokkal több a hibalehetőség az akár 3-4 turbó miatt is, de a komfort meg az autó tudása ami inkább megfog.(#43530) DJ. Ru$y
Soha az életbe nem tudnám megszokni hogy bal kézzel váltsak.(#43531) fesii
Ha követed a csatornáját akkor láthatod hogy igazából a 8 illetve 9 számjegybe kerülő autókra van specializálódva, akinek meg van 20-30-50-20 000 milliója egy autóra az nem fukarkodik egy jóféle fólia ára miatt, vagy egy modesta védelem miatt. Kint ezek az emberek meg is fizetik a srác tudását ami bámulatos számomra hogy mennyire ügyes, és mennyire profi munkát végez. Minden tiszteletem az övé, nagyon szeretnék egyszer eljutni hozzá, már csak azért is hogy kicsit beszélgethessek vele erről az egész témáról.
Mert nyilván nem hullott az egész az ölébe, hanem szépen az elejétől építette fel maga köré ezt a "brand"-et, és most idáig jutott hogy egy full extrás kozmetikája van.
Nem egyedül dolgozik, egy ilyen nekünk álommeló lenne!!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest