Hirdetés
- Metroid Prime 4: Beyond - Hosszabb bemutatón a Switch 2 kiadás
- Rövid előzetest kapott a Mandragora: Whispers of the Witch Tree
- Premier előzetesen a South of Midnight
- Free Play Days 14. hét: Age of Wonders 4, Dead by Daylight, Catan
- The Last of Us Part II Remastered - Premier előzetesen a PC-s kiadás
-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
jozsi252
veterán
válasz
zohan1970 #39583 üzenetére
Az szállórozsda volt. Nekem is fehér kocsim van, és "sajnos" ezen a színen látszódnak legjobban a kis sárga pöttyök. Újonnan vettem a kocsit, de már akkor érdemes rajta egy szállórozsda oldást elvégezni, mert a vasúti szállítás oda tud b.szni rendesen az új fényezésnek. Nyilván nincs tetőtől talpig fóliázva a kocsi ilyenkor, meg van amelyik nincs is, aztán kerül ilyenkor rá rendesen.
Aki meg esetleg vasút mellett lakik közvetlen vagy a környékén, azoknak meg hatványozottan ajánlott a kocsival legalább évente 2x foglalkozni.(#39582) bogyo74
Érdemes vásárolnod Shiny Garage szállórozsdára való terméket és akkor a karcoktól nem kell tartanod. Bár én azért mindenképp vásárolnék a helyedben, mert ezek a folyékony szerek sem képesek teljesen levinni mindent, és azt a pár makacsabb pöttyhöz meg azért jól jön a gyurma. Csak finoman kell vele bánni, és akkor minimalizálni tudod a karcok kialakulását.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új, bontatlan FÉLÁRON - LOVI Expert 3D Pro elektromos mellszívó - Még 1,5 év magyar bolti garival! -
- iENYRID Aokda A1 (Új) elektromos roller eladó
- Giant Talon 0 Sport - Hardtail Mountain Bike
- ÚJ! COUGAR TERMINATOR professzionális gamer szék
- YIHUA 959D-II forrasztóállomás, BLACK&DECKER HŐLÉGFÚVÓ 2000W, PARKSIDE vezetékes fúrócsiszoló .....
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- Honor 70 256/8GB / Szép állapotban / 12 hónap jótállással
- www.LicencAruhaz.hu OLCSÓ & LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - ÖRÖK GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 8GB I 256 GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 4070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest