Hirdetés
-
GAMEPOD
Új hozzászólás Aktív témák
-
M_o_g_y_i
őstag
válasz
Laca1212 #19905 üzenetére
"QQV: A biztosító az Allianz Casco általános szerződési feltételeiben foglaltaknak megfelelően, a töréskár-biztosítás különös
biztosítási feltételei szerint megtéríti a biztosított gépjárműnek vaddal való ütközéséből eredő töréskárát.
QQW: A biztosító az Allianz Casco elemikár- és lopáskár-biztosítás különös feltételeinek 3. b.) pontjain, továbbá a töréskárbiztosítás
különös feltételeinek 3. d.) pontján alapuló - önrész-mentes szolgáltatást azzal az eltéréssel nyújtja, hogy az a biztosított
gépjármű első szélvédője mellett a hátsó üvegezésre, valamint az oldalsó üvegeknek a kijavítására is kiterjed."Én ezeket találtam a kötvényben, vagyis mivel én kértem ezeket, ezért térít ilyen esetekben is.
Alapból nem tudom a többi biztosító hogy kezeli, ez az Allianz. -
Intruder A 6
aktív tag
válasz
Laca1212 #19905 üzenetére
Szia!
Lopás,törés,elemi,üveg ez van leírva a szerződésben, jövőhéten beviszem az Ivanincshoz kiváncsi vagyok mit mondanak.
Sajnos ahol jártam pont kit van a vadveszély tábla, valami mást kell mondani a biztositónak, nemtudom faág vagy valami volt az úton és későn vettem észre.
Új hozzászólás Aktív témák
- Újszerű ASUS ZenBook 14 UM3402 -14" 2.8K OLED 90Hz -Ryzen 5 5625U - 16GB -512GB - 1,5 év garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple Macbook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE H110M i5 6500 16GB DDR4 240GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Deepcool D-Shield V2 500W
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest