Hirdetés
- PlayStation 5
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- World of Tanks - MMO
- League of Legends
- PlayStation 4
- Android játékok topikja
- Xbox Series X|S
- Rövid videón a Lost Soul Aside
-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
M_o_g_y_i
őstag
válasz Laca1212 #19905 üzenetére
"QQV: A biztosító az Allianz Casco általános szerződési feltételeiben foglaltaknak megfelelően, a töréskár-biztosítás különös
biztosítási feltételei szerint megtéríti a biztosított gépjárműnek vaddal való ütközéséből eredő töréskárát.
QQW: A biztosító az Allianz Casco elemikár- és lopáskár-biztosítás különös feltételeinek 3. b.) pontjain, továbbá a töréskárbiztosítás
különös feltételeinek 3. d.) pontján alapuló - önrész-mentes szolgáltatást azzal az eltéréssel nyújtja, hogy az a biztosított
gépjármű első szélvédője mellett a hátsó üvegezésre, valamint az oldalsó üvegeknek a kijavítására is kiterjed."Én ezeket találtam a kötvényben, vagyis mivel én kértem ezeket, ezért térít ilyen esetekben is.
Alapból nem tudom a többi biztosító hogy kezeli, ez az Allianz.4db szép állapotú 4x100 6.5x15 ET35 acélfelni eladó!!! - Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó!
-
Intruder A 6
aktív tag
válasz Laca1212 #19905 üzenetére
Szia!
Lopás,törés,elemi,üveg ez van leírva a szerződésben, jövőhéten beviszem az Ivanincshoz kiváncsi vagyok mit mondanak.
Sajnos ahol jártam pont kit van a vadveszély tábla, valami mást kell mondani a biztositónak, nemtudom faág vagy valami volt az úton és későn vettem észre.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- OLED TV topic
- PlayStation 5
- Óra topik
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Házimozi belépő szinten
- Suzuki topik
- Kompakt és jól szellőző alumíniumházzal indítja a jövő évet az Antec
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Revolut