Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
MrSealRD
veterán
Tegnap végre sikerült hosszú hónapok után egy rendes alapos tisztítást végezni... Habbal, két vödrössel... Végre kipróbáltam a Gyeon M2 Tar és Iron remover kettőst is. Ezen kívül egy Duplex Drying Towel 90x70-est rendeltem még pár hónapja... Összehasonlítási alapnak tegyük mellé, hogy van 3db Alis szárazoló kendőm amit itt sokat linkeltünk + egy tesco-s....
Eddig a 4 kendő éppen elég volt totál átvizesedtek. Ezzel az egy kendővel meg csont szárazra húztam az egész autót és még volt benne kapacitás... Nagyon jó. Igaz nem olcsó.A tavalyi fényszóró polír és rá a kerámia bevonat úgy tűnik mégsem húz ki 2 évet... 1 éve csináltattam. Polír nem kell ugyan, de a kerámia sehol sincs már...
Megpróbáltam leszedni a szlovén autópálya matricát. Úgy ráette a fene, hogy darabokban jön le és a ragasztó is ott marad.
Mivel tudnám gyorsan, hatékonyan leszedni?Mondja, Mr. Babbage, ha rossz adatokat ad meg a gépnek, akkor is jó válasz fog kijönni belőle?" Képtelen vagyok felfogni azt az értelmi zavart, ami valakit egy ilyen kérdés feltevésére késztethet. - by Charles Babbage
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest