Hirdetés
- Metroid Prime 4: Beyond - Hosszabb bemutatón a Switch 2 kiadás
- Rövid előzetest kapott a Mandragora: Whispers of the Witch Tree
- Premier előzetesen a South of Midnight
- Free Play Days 14. hét: Age of Wonders 4, Dead by Daylight, Catan
- The Last of Us Part II Remastered - Premier előzetesen a PC-s kiadás
-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
jozsi252
veterán
válasz
JHONNY 79 #39144 üzenetére
Igen persze nagyon jó dolog hogy ilyen szépen tisztára megcsinálod, engem tényleg csak az keserít el hogyha jön egy esős idő akkor oda a belefeccölt munkának. De annyiból tényleg nagyon jó hogy a téli időszak alatt a só ami berágta magát mindenhova, azt így szépen ki tudod takarítani és a rozsdásodásra hajlamos alkatrészek korrózióját így lecsökkentsed.
1:100-ba szoktam hígítani, szépen letakarítja a szélvédőről a sok retket. Ha megnyomod a flakon alsó részét annyira hogy a felső kis rész megteljen, az pont 2.5L ioncserélt vízhez adagolandó. Volt hogy egy picivel többet adtam hozzá, de a gyári előírást tartottam be mindig. Amikor többet adtam hozzá, akkor nem vettem észre hogy jobb lenne.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Nyáron startol a Nintendo Switch 2
- CPU léghűtés kibeszélő
- Kalandor: SYNTHONY - Darude Sandstorm (Live from Melbourne)
- Yettel topik
- Disney+
- Kedvenc zene a mai napra
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Magisk
- További aktív témák...
- Eszpresszóképes kávéfőző 15 bar nyomással
- Raktáron! Új EVSE EV 3 fázisú 11kW-os hálózati töltők elektromos autókhoz, 3 év garanciával!
- Raktáron! Új, 11kW-os, type2-es, 3 fázisú, 3x16A-es fali töltő, dobozában, 2 év garanciával!
- iENYRID Aokda A1 (Új) elektromos roller eladó
- Xiaomi Vacuum S20 bontatlan új fekete
- Csere-Beszámítás! KFA2 One Click OC RTX 4080 16GB GDDR6X Videokártya!
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD STRIX GTX 1060 6GB Zalman S2 TG Zalman 500W
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G8 - i5-11GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Huawei Nova 10 128/8GB / Új állapotban / 12 hónap jótállással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest