Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Mielőtt kérdéseket teszel fel, nyisd meg az összefoglalót és bátran szaladj végig az alábbi linkgyűjteményen. Ha nincs válasz, nyugodtan kérdezz.
Új hozzászólás Aktív témák
-
tvamos
nagyúr
válasz popey37 #6093 üzenetére
Nem tudom, hany kilo, de en nem nagyon szeretem. Volt hozza kolcsonbe egy Manfrotto allvany, nem is olcso, (a gazdaja olyan 100 korul vette, es le akarta passzolni nekem carbonra valtas miatt,) de nem tudtam rendesen beallitani, meg megszoritani a gombfejet. Nekem az AZ3 valt be, de az nem egy utazo allvany. Szoval inkabb otthon maradt(am). Itthonrol viszont nem latszik az eg, ugyhogy mindegy is.
Nem motival a melyegezes, de tenyleg nem rossz ra, ha valakit az erdekel. Ez igaz. Marmint, ilyen kezdo amator szinten.
Probaltam egyszer (100x) elpasszolni, de visszahoztak. Nem orultem neki, mert azota sem hasznaltam, sose. Lehet, hogy kirakom ingyen elvihetosre... Ne legyen mar itt a cso, tok folosleges.
Jo lenne egy SW 72/420 ED, az mar eleg kicsi, vagy megjobb egy La72432, de ezekhez kellene egy tuti APO barlow, (vagy inkabb ketto,) ami arban tobb, mint maga a cso. Az meg mar veszelyes beruhazas.
Talaltam egy facebook csoportot, regi, Japan csovekkel, ott szokott menni a diskurzus Kis fenyereju, hosszu csovekrol. 1000-1200mm gyutavval. Ez keltette fel most az erdeklodesem.
De addig is, szeretnek kiserletezni a most meglevo dolgokkal, csak nem tudom, hogy mi a helyes eljaras. Van egy 2x, meg egy 5x barlow-m, es lassan sikerul mind a kettot behebrakolni az objektiv, meg a vaz koze, csak nem tudom, hova tegyem pontosan.
Holnap napfogyatkozas lesz???
[ Szerkesztve ]
"Mindig a rossz győz, és a jó elnyeri méltó büntetését." Voga János
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen autót vegyek?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Futás, futópályák
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Home server / házi szerver építése
- Asszociációs játék. :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Projektor topic
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest