- PlayStation 5
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- Xbox Series X|S
- Friss előzetesen az idén érkező The Last of Us második szezonja
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- Jönnek a Horizon Zero Dawn és a Helldivers mozifilmek
- Path of Exile (ARPG)
- PlayerUnknown’s Battlegrounds
Új hozzászólás Aktív témák
-
thyeby
őstag
válasz Márton111 #8459 üzenetére
"100% hogy a leggazadagabb hobbyból gépet építeni szándékozó fórumozónak sem tellik"
Persze! Ennek tudatában voltam én is, amikor írtam. Azt szándékoztam jelezni (s nem csak feléd), hogy a megvalósítható lehetőségek szinte korlátlanok.
Természetesen az általad említett aspektusból nincs jó helye itt ennek a korrigálásomnak. Azonban tudni róla, hogy mi létezik, többet jelent megítélésem szerint a szélesebb látókörnél - s nem csak gondolatszabadságot ad, nem csak tájékozottságot jelent, de esetenként támpont is lehet - akár hobbigép építésekor is."úgyhogy elfogadom igazad van"
Nahát Márton! Ezúttal őszintén kellemesen csalódtam Benned! (Félre ne érts, nem azért, mert nekem adtál igazat, s így nekem lett igazam.) Hanem mert jó háromnegyed év alatt amennyire megismertelek, meggyőződésemmé vált, hogy Te soha nem írnál ilyet - ki nem ejtenéd a szádon, hogy: Igazad van, komám. Tévedtem.
Előléptetlek! Legyen a neved mától jómunkásember!(S tudod, mit? Meglátod, semmi szégyen nincs abban, ha az ember valamit nem jól tud. Ha elfogadod magadról ezt a későbbiekben is, garantálom, hogy léptékkel fog csökkenni a fórumon az olyan hozzászólások száma, amik Téged bántanak. Írtam, amit írtam a gyalugép energiaigényéről, hiszem, hogy átgondolt, korrekt szempontrendszert állítottam fel. De tudom, hogy ezen a téren még sokmindent nem tudok, s bizonyára van olyan is, amit rosszul tudok. Ha valaki kijavít esetleges tévedésemben, vagy kibővíti az ismereteimet, pontosítja az általam erről írtakat, akkor ezt fogom válaszolni annak:
- Köszönöm a segítséget! - és gyarapodott több nézőpontból is ez a fórum.)Több fa van, mint asztalos!
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Hálózati / IP kamera
- Volumio (minden verzió: RPi(ARM), x86/x64, bármi)
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Társasjáték topic
- Házimozi és Hifi kábelezés!
- Autós topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest