- Idő előtt kiszivárgott a METAL GEAR SOLID Δ: SNAKE EATER megjelenési dátuma
- Nintendo Direct - Pontosították a Switch 2 játékok bemutójának dátumát
- Call of Duty: Black Ops 6 - Jön az újabb ingyenes időszak
- Megjelenési dátumot kapott a Guns of Fury (PC, Switch)
- Kingdom Come: Deliverance II - Máris túl az 1 millión
Új hozzászólás Aktív témák
-
kavalkád
aktív tag
válasz kacsyx #59905 üzenetére
ezt a katalógust pl. a makita.hu-n én nem találtam meg soha, pedig megkönnyítené a dolgot, ha nem a kellene végigtúrni a netet érte.
ha bármelyik rádiuszmaróra (vagy marókésre, de lehet bármilyen tartozékra, nem próbáltam) rákeresel az oldalon akkor nem hoz egy fia találatot sem.ezt én sem kedvelem a Makiban, hogy vadászni kell az infó után, ebben egyetértek thomgrande-val.
kacsyx: azért hadd ne legyen már egyértelmű, hogy egy "2021 T2 Tartozék Akció" nevű katalógust kell átnézni, hogy méretezést találjon az ember. ritka idióta megoldás.
[ Szerkesztve ]
-
thomgrande
tag
válasz kacsyx #59905 üzenetére
Mutass ebben a katalógusban nem colos méretezésűt. Ha a webshop nem kap normális leírást arról nem ő tehet.
"Magyarország rég nagyobb volt, De ennél nagyobb már nem lehet. Magyarország beteg nagyon, Nem szereti magát, rágja a gyűlölet. Lassan lépked a fűben a vak zenészek kara. Mondjátok emberek, Ez már Európa?"
Új hozzászólás Aktív témák
- Politika
- AI: Európa lemarad, nincs elég adatközpont
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Windows 10
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Kutya topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Azonnali mobilos kérdések órája
- További aktív témák...
- Újszerű! Egyedi gyártású 2 férőhelyes/2 személyes számítógépasztal/íróasztal 150x100x75
- Új, bontatlan Tesla Smart Floodlight Battery Camera + Tesla 5W napelemmel - 2 év garival! -
- Egyedi! Mercedes CLA 220 CDI d AMG Sport 7G-DCT.
- HP Omen Citadel gamer szék
- VILEDA Cleaner VR 302 porzsák nélküli robotporszívó
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest