Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rohamkukac
csendes tag
Ajtóknál fillung betét táblásitva!
És készitettem 2 db. disznóvágó asztalt is körisböl. Számitottam a fa erölködéseire, ezért két réteg 25 mm. vastag deszkábol, kötésre összeragasztottam. Az 5 cm. vastag lapot robbantani nem lehet és egyenes. igaz, utasitásként kiadtam hogy étolajjal kenegessék használat után.Akkor elárulom mi a "titka" : miután kigyalultad a táblásitani való anyagot, ugy hagyod 2-3 napig száraz helyen. (mühelyben) Ez alatt ha görbül, ujra egyenesbe egyengeted. Lényeg hogy az élek érjék egymást föleg a végeken. Ne a szoritásra bizd hogy az majd odahuzza.
"A fa ne érezze hogy ö most táblában van". Szal érted?!Igy is nyertél... tapasztalatot hogy meglehet csinálni.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG B450-F R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB CM MasterBox NR600 650W
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- Akció! Windows 10 pro OEM licenc kulcs 64/32 bit activation key licensz, liszensz,kulcs
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- Huawei P20 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest