Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Tisztelt topiclakók! Tudomásunkra jutott, hogy néhány fórumozó anyagi érdek(eltség)ei szerint tesz hozzászólásokat a topicban. Nyomatékosan kérem őket, hogy e tevékenységüket azonnal és végérvényesen hagyják abba, mert ahogy eddig, úgy ez után is független, érdekektől nem vezérelt és szakszerű hozzászólásokat szeretnénk látni a topicban, hiszen ez szolgálja a közösséget.
Új hozzászólás Aktív témák
-
blakey
titán
válasz csokszi #62218 üzenetére
Oppo UDP-203 (CFW-vel), Apple TV 4K (nincs minden esetben Dolby Vision, attól fúgg, hogy milyen a "rilíz", többnyire HDR10-ben vannak.
ELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
blakey
titán
válasz csokszi #62220 üzenetére
Manapság az USB már nem akkora szám, router, NAS, gép bármi lehet, mindent lát és lejátszik az ATV 4K. Dolby Vision meg nem nagyon van a virágboltokban, szóbal ha szeretnéd, ha nem várni kell vele. Minden más forrásból szépen viszi, én csak demoi anyagokkal tudtam kipróbálni és megy a DV. ISO-kat viszi. 3D-t nem tudom, nem 3D-s a TV és a mai OLED-ek sem azok.
ELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
SunMount3r
nagyúr
válasz csokszi #62220 üzenetére
Az Oppo CFW-vel tudja a 3D .iso-t (nem lesz olcsó és se KODI, se Poszter-es médiatár). ATV 4K nem.
Router-ről még esetleg mehet a dolog, nekem Asus RT-AC55U van és próbáltam nagy bitrátás lejátszást USB-ről, majd holnap előkeresem az eredményeket (már nem emlékszem pontosan).
-
SunMount3r
nagyúr
válasz csokszi #62223 üzenetére
Azért egy Router nem céleszköz ilyesmire, főleg nem nagy bitrátás anyagokra, pláne ha más "dolga is van közben". Egy "NAS" a jelszó ebben az esetben (pl. Zyxel NAS326). 45Mbit/sec-ig vannak eredményeim az Asus router-ről (valahol, de ha esetleg már azt nem tudja, akkor meg is vagyunk), de egy 4K .iso felmehet akár 100-120Mbit-ig is. A router CPU-ja és USB portja/kezelése ilyenkor lehet szűk keresztmetszet.
[ Szerkesztve ]
-
blakey
titán
válasz csokszi #62225 üzenetére
Az eredeti anyagok Dual Layeres Dolby Visiont tartalmaznak és azt még nem támogatja az ATV 4K. azaz HDR10-ben fogja megjeleníteni.
A 3D-k is mennek, a 3D MVC-t nem feltétlenül kezeli és nem is nagyon akarnak foglalkozni a 3D-vel. Bármi más hibátlanul megy.
[ Szerkesztve ]
-
SunMount3r
nagyúr
válasz csokszi #62225 üzenetére
Látom a DV hiánya miatt már elálltál a szándékodtól, de azért rákerestem és egy 53Mbit/s-es videót tudtam akadás mentesen stream-elni a Router-re kötött winyóról. Ez még nem jelent sokat, lehet 60Mbit-nél már megakadna (és az is , hogy nem). Ez csak konkrét próbával derülne ki. Szóval akkor is csak a NAS a tuti.
Új hozzászólás Aktív témák
Szakmai topikban tilos hozzászólások formájában hirdetni valamint hirdetéseket linkelni!
- Weblap készítés
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Xbox Series X|S
- iOS alkalmazások
- Elite szett, óriás telep és szuperfényes kijelző
- Windows 11
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
Állásajánlatok