Hirdetés
- Xbox Series X|S
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- World of Tanks - MMO
- Fallout 4
- Path of Exile 2
- Játékmenet előzetesen a tavaly bemutatkozott EXODUS
- Új Virtua Fighter játék készül
- Call of Duty: Black Ops 6 - Jön az első ingyenes időszak
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- PlayStation 5
-
GAMEPOD.hu
ASUS routerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
kpityu2
őstag
4TB-ig tudnia kell. [link] Viszont lehetnek problémák az USB tápellátással, arra szoktak lenni panaszok, hogy kevés áramot ad ki, illetve az USB3/2.4GHz interferenciával. Valamint ellenőrizd, hogy a router firmware friss-e.
Okos mérnök a hülyeséggel is kalkulál. Avagy, a "Figyelj oda jobban" tábla nem munkavédelmi eszköz....
-
őstag
-
VGYke
addikt
Ok, az áramvezetéken történő internet továbbításra vannak külön Powerline eszközök. Itt egy prohardver teszt, mely szerint egy 2000 Mbps feliratú eszköz, egy szobával arrébb 200-250! Igaz a cikk nem mai, de szerintem csodák nincsenek, kíváncsi vagyok ebből a ZEN hogyan csinál 1800 értéket.
kutya az ember legjobb barátja... lenne, ha tudna kölcsönadni
-
Amilo02
aktív tag
Tegyük fel, hogy ugyan azon az áramkörön van a két Hybrid router. A ház villamos hálózata nem olyan régi, maga a ház sem és nem is olyan nagy. Van esély arra, hogy a fő routerhez hasonló sebességet lehessen elérni a második routeren ami csak a hálózathoz van csatlakoztatva?
-
kpityu2
őstag
-
mgTerminator
veterán
Bocsánat, félreértettem az egészet. Mivel a főroutert is cseréled, így valószínűleg újra kell konfigolnod az egészet. Megpróbálhatod a régiről először lementeni a beállításokat, majd az újra feltölteni de nem tudom hogy ez mennyire működhet és mennyire lehet egészséges. De mentés mindenképp legyen.
Ha megeszi a mentést és minden a helyére kerül, akkor hozzá kell adnod a régi routert egy reset után nodeként. -
Alex91
félisten
AX92U erosebb SoC, tobb LAN port, olcsobb ar, es ahogy irtak, gyengebb wifi…
Ha vezetekkel osszekotheto a ket egyseg, akkor lehet mas alternativa is.Dicsõséges nagyurak, hát Hogy vagytok? Viszket-e ugy egy kicsit a Nyakatok? Uj divatu nyakravaló Készül most Számotokra... nem cifra, de Jó szoros.
-
nagyúr
Ha jól olvastam a specifikációt, akkor a Zenwifi mindkét 5 Ghz-es sávja és a 2,4 GHz-es sávja is AX-es.
A 92U-nak csak a 2-es 5 GHz-es sávja AX-es és csak 100 feletti csatornákat kezel, ha jól emlékszem. 2,4 Ghz-en csak AC tud. Szóval az csak egy kvázi AX-es router.
Én a Zenwifit választanám, de ez csak egy vélemény .
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- iPad topik
- Xbox Series X|S
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Milyen egeret válasszak?
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Vicces képek
- Dell notebook topic