Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
ASUS routerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
VGYke
addikt
Ok, az áramvezetéken történő internet továbbításra vannak külön Powerline eszközök. Itt egy prohardver teszt, mely szerint egy 2000 Mbps feliratú eszköz, egy szobával arrébb 200-250! Igaz a cikk nem mai, de szerintem csodák nincsenek, kíváncsi vagyok ebből a ZEN hogyan csinál 1800 értéket.
-
Amilo02
aktív tag
Tegyük fel, hogy ugyan azon az áramkörön van a két Hybrid router. A ház villamos hálózata nem olyan régi, maga a ház sem és nem is olyan nagy. Van esély arra, hogy a fő routerhez hasonló sebességet lehessen elérni a második routeren ami csak a hálózathoz van csatlakoztatva?
-
mgTerminator
veterán
Bocsánat, félreértettem az egészet. Mivel a főroutert is cseréled, így valószínűleg újra kell konfigolnod az egészet. Megpróbálhatod a régiről először lementeni a beállításokat, majd az újra feltölteni de nem tudom hogy ez mennyire működhet és mennyire lehet egészséges. De mentés mindenképp legyen.
Ha megeszi a mentést és minden a helyére kerül, akkor hozzá kell adnod a régi routert egy reset után nodeként. -
Ha jól olvastam a specifikációt, akkor a Zenwifi mindkét 5 Ghz-es sávja és a 2,4 GHz-es sávja is AX-es.
A 92U-nak csak a 2-es 5 GHz-es sávja AX-es és csak 100 feletti csatornákat kezel, ha jól emlékszem. 2,4 Ghz-en csak AC tud. Szóval az csak egy kvázi AX-es router.
Én a Zenwifit választanám, de ez csak egy vélemény.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Szombathely és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Gumi és felni topik
- EAFC 25
- Autós topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- LCD, plazma és projektoros TV-k hibái
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Tippmix
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS ÚJ RTX 4070 / 4070 Super / 5070 / 5070 Ti / 5090 1,3M készletről
- Honor Magic7 Lite 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! R5 5500 / RTX 3060Ti / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest