Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
ASUS routerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
-
blakey
titán
Akkor tedd vissza a korábbi fw-t és azzal együtt valószínűleg a régi DM lesz telepítve.
ELADÓ: Homatics Box R 4K Plus *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
dolon75
senior tag
-
kpityu2
őstag
Ahol felsorolja a csatlakozó eszközöket, mindegyik mellett van egy kis lánc ikon. Azzal tudod egy adott csomóponthoz kötni az eszközt. De ha valami miatt nem tud az adott csomóponthoz kapcsolódni (pl. éjszakai újraindítás, FW frissítés) akkor átteszi a fő routerre és ottragad.
[ Szerkesztve ]
Okos mérnök a hülyeséggel is kalkulál. Avagy, a "Figyelj oda jobban" tábla nem munkavédelmi eszköz....
-
tt_to
tag
Szia,
A cuccodhoz nem nagyon tudok neked segítséget nyújtani CFW ügyben, én is csak most kezdek utánajárogatni ezeknek a dolgoknak mert 1,5 hónapja van Asus routerem és előtte sem foglalkoztam mókolásokkal.
Viszont.
Amit ebben linkeltek neked leírást, abban ez van:
I. Előkészületek:
-Ext3/4-re formázott merevlemez
-Merlin/HGG fimrware föltelepítve (ott aktív csak a jffs beállítás, de ha mindenképp a gyári fw a cél (pl aimesh miatt), akkor így is jó elvileg)
Tehát a témában járatosabb szakik azt mondják, hogy elvileg nem fontos a CFW az EW és TM telepítéshez, én viszont ezt nem próbáltam, mert amiket olvastam akkoriban az mind az volt hogy a Merlin az kell hozzá, ezért én azzal kezdtem. -
szaboi6512
őstag
Megpróbálható ez alapján , akár gyári fw-re is feltenni.
Esetleg ez, Úgynevezett merlinként, de kizárólag saját felelősségre!
Innen van a 65P routeremre ún. Merlin fw, kifogástalan a mai napig.
De hangsúlyozom, csak saját felelősségre![ Szerkesztve ]
ASUS RT-AX58U "Ez kizárt dolog,mert nem tudom!"
-
pinnacle
nagyúr
Köszi! Raktam már be parancssoros képet is. Megnéztem újra a kis laptopon ugyanaz, mint Windowsos alkalmazásból.
Dragon3000 PC kábellel van kötve a routerre, wifin keresztül másoltam a laptopra. Megnéztem 2,4Ghz-n, ott is hozta a papírformát. Ez a kérdés, hogy lehet még 2,4GHz-n is nagyobb sebességgel másolni, mint amit 5GHz-n tudok internetes letöltésnél? Más típus adat a fájl másolás, mint a netes tartalom? Szerintem a végén kiderül, hogy valami banális hiba miatt van az egész, hasonlóan a Samsung J5 2017 telefonomhoz, ami a wifire csatlakozva, kiüti a 100-as csatornáról a routert. Azzal is jó sokáig szívtam.
TeeJay Köszi! Nekem a fele is elég lenne.
[ Szerkesztve ]
-
tobias40
veterán
Nekem az a gondom vele hogy amíg a telekomos eszköz csak modemként működött és az asus volt a főnök addig a kert legvégében is volt 40-50 Megám,igaz ekkor még az emeleten volt az asus routerem.Most hogy lehoztam a földszintre és AP-ként akarom használni,így már csak a fele távolságban hozza uanazt a sebességet és a kert végében már nincs jel!
Itt lent 2 téglafalon megy át a jel az emeleten gipszkarton+hőszigetelő+pala volt,gondolom ennyivel kevesebbet árnyékolt!
Ehh,jót akar az ember és csak a gondot csinálja magának! -
Topikgazda
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest