Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
ASUS routerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
-
kpityu2
őstag
Ahol felsorolja a csatlakozó eszközöket, mindegyik mellett van egy kis lánc ikon. Azzal tudod egy adott csomóponthoz kötni az eszközt. De ha valami miatt nem tud az adott csomóponthoz kapcsolódni (pl. éjszakai újraindítás, FW frissítés) akkor átteszi a fő routerre és ottragad.
-
tt_to
tag
Szia,
A cuccodhoz nem nagyon tudok neked segítséget nyújtani CFW ügyben, én is csak most kezdek utánajárogatni ezeknek a dolgoknak mert 1,5 hónapja van Asus routerem és előtte sem foglalkoztam mókolásokkal.
Viszont.
Amit ebben linkeltek neked leírást, abban ez van:
I. Előkészületek:
-Ext3/4-re formázott merevlemez
-Merlin/HGG fimrware föltelepítve (ott aktív csak a jffs beállítás, de ha mindenképp a gyári fw a cél (pl aimesh miatt), akkor így is jó elvileg)
Tehát a témában járatosabb szakik azt mondják, hogy elvileg nem fontos a CFW az EW és TM telepítéshez, én viszont ezt nem próbáltam, mert amiket olvastam akkoriban az mind az volt hogy a Merlin az kell hozzá, ezért én azzal kezdtem. -
szaboi6512
őstag
Megpróbálható ez alapján , akár gyári fw-re is feltenni.
Esetleg ez, Úgynevezett merlinként, de kizárólag saját felelősségre!
Innen van a 65P routeremre ún. Merlin fw, kifogástalan a mai napig.
De hangsúlyozom, csak saját felelősségre! -
pinnacle
nagyúr
Köszi! Raktam már be parancssoros képet is. Megnéztem újra a kis laptopon ugyanaz, mint Windowsos alkalmazásból.
Dragon3000 PC kábellel van kötve a routerre, wifin keresztül másoltam a laptopra. Megnéztem 2,4Ghz-n, ott is hozta a papírformát. Ez a kérdés, hogy lehet még 2,4GHz-n is nagyobb sebességgel másolni, mint amit 5GHz-n tudok internetes letöltésnél? Más típus adat a fájl másolás, mint a netes tartalom? Szerintem a végén kiderül, hogy valami banális hiba miatt van az egész, hasonlóan a Samsung J5 2017 telefonomhoz, ami a wifire csatlakozva, kiüti a 100-as csatornáról a routert. Azzal is jó sokáig szívtam.
TeeJay Köszi! Nekem a fele is elég lenne.
-
tobias40
veterán
Nekem az a gondom vele hogy amíg a telekomos eszköz csak modemként működött és az asus volt a főnök addig a kert legvégében is volt 40-50 Megám,igaz ekkor még az emeleten volt az asus routerem.Most hogy lehoztam a földszintre és AP-ként akarom használni,így már csak a fele távolságban hozza uanazt a sebességet és a kert végében már nincs jel!
Itt lent 2 téglafalon megy át a jel az emeleten gipszkarton+hőszigetelő+pala volt,gondolom ennyivel kevesebbet árnyékolt!
Ehh,jót akar az ember és csak a gondot csinálja magának! -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Napokon belül startol a Samsung olcsóbb táblagépe
- iPhone topik
- Garmin Forerunner 255 Music - nem csak futóknak
- Jövedelem
- Google Pixel topik
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- NBA és kosárlabda topic
- További aktív témák...
- Rút Kiskacsa Újra Támad! PHANTEKS Enthoo Evolv ITX Edzett üveg RGB Fehér KECÓ INGYÉ MPL!
- Szivárvány Lámpás KECÓ! Kolink Observatory HF Mesh White ARGB Ingyé MPL
- Seasonic Focus GX 850W - dobozos - hibátlan - eladó!
- Hibátlan - INTEL Core i5-8500T 6mag 6szál max. 3.5GHz LGA1151v2 CPU processzor + gyári hűtő
- Hibátlan - RETRO - ASUS P5B - Intel Core 2 Duo E8400 (2mag) - 3GB DDR2 800MHz dual channel
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 9600K 32GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RX 5700 8GB Rampage SHIVA FSP 600W
- Samsung Galaxy S23 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciávl
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i7 12700K 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3070Ti 8GB CM CMP 510 Seasonic 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 PRO - Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest