Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• elder troll

őstag

válasz NightLord #1707 üzenetére

Igazából a szoftveres rétegen nem vágom mit értesz
    MS oprendszert és Asus bloatware-t értettem rajta.
    Feltételezem, hogy te sem "csak úgy" húztál rá szűz rendszert. Szóval nem azért tetted, mert annyira elégedett voltál a végeredménnyel. Ez szerintem már sokat elárul a témáról.
    Őszintén megvallva dokkoló nélkül neki sem mertem volna állni a dolognak, mert féltem volna, hogy valami nem működne (pl.: érintőkijelző, extra kezelőszervek, stb.). Ráadásul el szeretném adni a gépet, szóval le kellene menteni a gyári oprendszert a backup partícióval együtt, ami megint problémás, mert az összes gépemben m2 ssd-n van a rendszer, és mindhárom gépben csak 1db m2 slot van. Szóval túlbiztosítok mindent ilyen téren, igaz jelenleg nem melós gépparkról van szó, de sajnos az ilyen beidegződéseket nehéz levetkőzni.
    De ettől függetlenül még mindig ki merem jelenteni, hogy ennek out of the box működnie kellene megfelelően. Ebben elhasalt a masina, ezt ti sem tudjátok tagadni, hiszen minden létező szoftveres trükkökkel próbáljátok használhatóvá tenni a masinát, amit a gyártónak nem sikerült összehoznia.

Új hozzászólás Aktív témák