Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
KubanitoS
veterán
A biosban maximum azt állítsd be, hogy arról az eszközről bootoljon a rendszer, amelyen rajta van a win 8 telepítő. Ez lehet DVD, vagy pendrive.
A telepítés menetét fejből nem tudom pontosan, de amikor a partíciókhoz értél az összeset töröld és hagyd, hogy a rendszer csináljon magának egyet. Vagy nyilván úgy állítsd be, ahogyan magadnak szeretnéd. Lehet több partíciód is. Annyi biztos, hogy elrontani nem fogsz semmit, ha letörlöd az eddigieket, pláne, ha sikerült elérhetetlenné tenni a recoveryt, ha jól értelmeztem az előzőleg leírtakat.
A CD kulcsot sem létfontosságú megadni neki, érdemes a telepítés után aktiválni.
Nothing will stand in our way. I will finish what you started.
-
félisten
-
félisten
-
KubanitoS
veterán
Szerintem nincs komoly probléma a Win 8-cal sem, nyugodtan használd azt, ha nincs más. Ha win 7-et nem támogatja a gép, akkor ott lehetnek működésbeli problémák a mókolt, valahonnan letöltött driverekkel.
Tudtommal a Windows 10 ingyenes frissítés lejárt már, de nyugodtan próbáld ki. Rakj fel egy win 10-et (innen lehet letölteni) és próbáld meg aktiválni a Win 8-as CD kulccsal. Ha nem megy még mindig tudsz venni Ebayen nem nagy összegért legális, leselejtezett gépekről származó win 10 kulcsot, csak ugye matricát nem fogsz kapni.
Amúgy ha van a géphez legális win 8, akkor minek erőlteted a 7-et? Semmi értelme...
[ Szerkesztve ]
Nothing will stand in our way. I will finish what you started.
-
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell Inspiron 3584 7.Gen. i3, 4Gb ddr4, 128Gb ssd, 15,6" FullHD, 1. tulaj, doboz
- Acer Aspire 3 Laptop + 10 hónap garancia
- Acer Aspire e1 522 laptop
- ASUS vivobook 2 hónaposan i5/16gb/512ssd/win11-el eladó/csere/beszámítás
- HP 15s-fq2028nh 15.6" FullHD laptop, Intel Core i3-1125G4 processor, 8GB, 512GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest