Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• maunaloa

csendes tag

válasz hzcs #2429 üzenetére

hola:)

nos várom az ehhez hasonló véleményeket, mert tanulságosak.

Nos mint irtam odahaza nekem sempron 2,2+512 333ram, 7200es samsung vinyom van, jah és egy inno3d 256os kari..
    Nos a EvE online game nem eszik tul sok vgat, nekem gf4 titaniummal is ment, pedig az csak dx8 as, meg régi meg minden, ..szóval motogp2, san andreas, meg EvE online menne a laptopon, nem állitom h nem kerregne....had kerregjen a vinyaXD
    Nos ha ez a kütyü lassabb is mint az otthoni a emlitett game követelménye joval a laptop teljesitménye alatt van, kb giga procc elég neki, meg 512ram, a 6 giga meg gondolom h swap máskülömben minek irják a neten h legyen ennyi szabad legalább a meghajtodon...
    Hogy eltudjátok képzelni ez egy űr-szimulátorféle-karaktertuningolos game, és van hogy egy helyen soksok ember összetömörül egymás életére törve...
    Ilyenkor nem a gépem, hanem a szerver szokott besz@rni....odahazaXDDD
    Tehát igazábol nem arra vagyok kiváncsi, sztetek ez erős e vagy sem, hanem hibák, eredmények, tesztek stb izgatnak...
    a másik, ...én is értek a számtechhez, és vennék 7600go-t meg dual turiont....de kolis vagyok és 200k alá kell szoritkoznom...:))))....vagy fizeti valaki helyettem a koliköltséget?...jah és a bulizásról ne feledkezzünk emg

csupán félek, mert nem ismerem a márkákat, pl az emlitett tsst meghajtot sem tudom hovatenni..., ...haver mesélte, tud olcsóbban hozni iylen laptopot, garis+ minden, de mégis félek mer 170k minimum még igy is..

XD Béke:)

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés