Új hozzászólás Aktív témák

  • Laby

    senior tag

    Sziasztok!

    Új vagyok itt a csoportban, de egy másik szimulátoros csoportból továbbított ide Kean_Sorbo! :)
    Nem bonyolítom túl, nyomok egy ctrl+v-t a másik csoportba leírtamra, még akkor is ha itt gondolom többen ismeritek, ezért másképp kéne megfogalmaznom... :D

    Egy kis Assetto Corsa Competizione vs. iRacing infó valakinek hátha szüksége van rá.

    Régóta iRacingozok, leginkább azért mert az online versenyek kötnek csak le. Már nem akarok ligázni, mert ott lassabban megy minden esemény, alkalmazkodni kell, kötöttség...stb. Szóval iRacingozni bármikor amikor kedvem van odaülök, és játszok bármennyi kulturált futamot.
    Nyilván amit mindenki ismer, és az iRacing ellen szól, hogy mocskos drága mulatság.
    Lehet többet ismeritek, de biztos nem mindenki. Van az Assetto Corsa Competizione-hoz egy online felület, ami szinte teljes egészében lemásolta az iRacing online versenyzésének a mechanizmusát.
    Low Fuel Motorsport

    Van safety pont gyűjtögetés, az idióták kiszűrésére, van a sikerességednek is egy mérőszáma, hogy hasonló képességűekkel versenyezz, mint amilyen Te vagy, hetente új futamok...stb.
    Egy alap játékot kell megvenni ~5000Ft. Utána ha gondolod veszel még 2 DLC-t, amik összesen 7 ezerből megvannak.
    Szóval egy iRacing kiadásához képest, konkrétan 2-3 pálya árából itt megvagy a teljes játékkal, DLC-kkel és nincs éves előfizetés sem...
    Elég korrekt versenyzők vannak, nagyon jó futamokat lehet menni és nagyon durva sebességgel nő az aktív játékosállomány is.

    Az egyetlen hátránya, hogy csak GT3 és GT4 autókkal lehet versenyezni. Igazából iRacingban is ez a széria pörög a legjobban, úgyhogy kereslet elég nagy rá. Ha szereti valaki a GT3-GT4 pályaversenyzést, akkor érdemes kipróbálni, mert nagyon nagy tempóban fejlődik az ACC, ahhoz képest hogy honnan indult nagyon messze jár már.

    Nekem most ajánlották ismerősök, még én is csak ismerkedek, de én személy szerint nem tudtam hogy van ilyen valós alternatíva már az iRacinggal szemben.

Új hozzászólás Aktív témák