Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
lajthabalazs
senior tag
Sziasztok!
Nem volt konfliktusmentes az együtt töltött majd nyolc évünk, apróhírdetésben voltam már moderálva, megszüntettétek egy második felhasználómat amikor az Arduino magyar piacát próbáltam felmérni, és sokszor kerültem heves eszmecserékbe különböző fórumokon. De tanulok a hibáimból, ha a viták még mindig hevesek is, de a személyeskedést kerülöm, és többet nem fogok más felhasználót létrehozni.
Ha meg tudjátok bocsájtani korábbi bűneimet, szeretnék egy hozzám illeszkedő Jeti avatárt, valami ilyesmit fehérben.
Üdv: Balázs
Kérhetsz
[ Módosította: koxx ]
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az igénylés szabályait!
● 3 évente lehet képet cserélni.
● Arcképszerkesztő topik (csak jogosultaknak)
● Arckép kereső
● Az egyéni elbírálás eredmények minden hónap elején kerülnek ki.
Ne tedd OFF-ba a kérésedet, majd mi offba tesszük, ezzel jelezzük ha foglalkoztunk a kéréseddel!
- ÚJ BONTATLAN MacBook Pro 14 - 16" M4 MAGYAR Billentyűzet Azonnal átvehető DEÁK TÉRNÉL garanciával.
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- ÚJ BONTATLAN 2024 APPLE IMAC 24 Legújabb iMac 24 M4 Blue magyar billentyűzet gari Azonnal Átvehető
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térnél.
- BONTATLAN Új Iphone 14 és 14 Plus 128-512GB 1év hivatalos APPLE garancia gyári független Deák Térnél
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest