Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
lajthabalazs
senior tag
Sziasztok!
Nem volt konfliktusmentes az együtt töltött majd nyolc évünk, apróhírdetésben voltam már moderálva, megszüntettétek egy második felhasználómat amikor az Arduino magyar piacát próbáltam felmérni, és sokszor kerültem heves eszmecserékbe különböző fórumokon. De tanulok a hibáimból, ha a viták még mindig hevesek is, de a személyeskedést kerülöm, és többet nem fogok más felhasználót létrehozni.
Ha meg tudjátok bocsájtani korábbi bűneimet, szeretnék egy hozzám illeszkedő Jeti avatárt, valami ilyesmit fehérben.
Üdv: Balázs
Kérhetsz
[ Módosította: koxx ]
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az igénylés szabályait!
● 3 évente lehet képet cserélni.
● Arcképszerkesztő topik (csak jogosultaknak)
● Arckép kereső
● Az egyéni elbírálás eredmények minden hónap elején kerülnek ki.
Ne tedd OFF-ba a kérésedet, majd mi offba tesszük, ezzel jelezzük ha foglalkoztunk a kéréseddel!
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Milyen TV-t vegyek?
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Synology NAS
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nők, nőügyek (18+)
- Politika
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- HP SPECTRE X360,4K Touch,core i7,IntelHD+RX VEGA 4GB!!!VGA,8-32GB RAM,256-512 SSD,ÚJ AKKU
- Macbook Air M2 15 8/256 Apple garancia
- Újszerű ThinkPad E14, core i5 1135g7(8x4,2Ghz),IRIS XE VGA,8-32GB RAM,256-512GB SSD,
- ThinkPad Yoga Áthajtható Érintős FullHd,Core i7,TOLL,világító billentyűzet,8GB RAM,240GB SSD,Jó akku
- Lenovo 15,6",A4 6210,R3+R5 m330 VGA,8-16GB RAM,SSD,Jó akku,jó állapot
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 6 éve!
- Ultimate előfizetés akár 2105 Ft/hó áron? Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- HP 15s-eq1036nh - 15,6"FullHD IPS - Ryzen 5 4500U - 8GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest