Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
PeeterssoN
őstag
válasz this is life #6041 üzenetére
Ez a póló nagyon király!
-
PeeterssoN
őstag
válasz sto1911 #6032 üzenetére
Köszönöm uram!
Tildy: nem akartam személyeskedni , elnézést kérek!
Csak az hsz-eidből az jön le hogy te hordod a nadrágot.Nincs is ezzel baj. Persze most azt fogod irni hogy dehogy is!
De tudod a nadrághordó nők ezt nem is veszik észre.
Tudom! A feleségem is ilyen![ Szerkesztve ]
-
PeeterssoN
őstag
Ezekkel a kritériumokkal nem tudom mi a baj? Én is elvárom!
Csak hát nem mindig teljesítik.Akkor törném el a nejem kezét/lábát ha én hazajönnék a melóból és ő meg le akarna lépni szórakozni! Nélkülem!
Egyet engedek meg: szórakozásból le lehet menni a gyerekkel a játszótérre és ott lehet beszélgetni más anyukával, szórakozásból, vagy kikapcsolódásból de azt sem ellenzem erre az 1-2 órára ha bevásárol.
Mert én addig szerelek főzők takarítok de kurvasok munkával kurvasokat keresek hogy eltartsam a családot. Mig ő egggésznap tutujgatja a gyerkőcöt.
És hogy miért vagyok ilyen"szemét".
Mert magának csinálta a gyereket nem másnak. Nincs buli nincs masszőrhöz meg műkörmös meg anyámtudja kihez járás. Majd ha nagyobb lesz akkor!
És hát ez a mult; és most már munka után elmehet ahová akar; én az oviból is elhozom a gyerkőcöt játszunk a játszón, vacsizunk stb. Nem őrült bele nem lett semmi baja a hajának mert nem volt 1,5 honapja fodrásznál. Tessék kibírni! -
PeeterssoN
őstag
válasz this is life #5810 üzenetére
A köldökzsinórról jut eszembe, meg úgy az egész szülés:
Én fog asszony láb jobb , szülésnő fog asszonyláb bal.
Dokinő (teniszruhában!!!) Állva a terpesz előtt vezényel.
Majd csere a szülésznővel és szülés: Start!
Hát ha fogott már le valaki lovat!...Köldökzsinór: Kérdem : Itt? -Valami banya de nem a dokinő és nem a szülésznő: Nem! - Aaaakkor itt?
Jó lesz csak vágja már el!! ..Qrva nehezen vitte az a hülye formájú cikk-cakk olló kétszer fogtam rá...
Szép emlékek. Ja és bejött később a dokinő gondolom pénzért de nem adtam neki. (Rohhannyá meg fizettem havonta mennyit basszus) A szülésznőnek adtam!Viszont ott tanultam meg helyesen levenni a gumikesztyűt.
-
PeeterssoN
őstag
Én kiűztem az összes démont, megtisztult a ház!
Amúgy javaslom Raschburg Jenő és Feldmár kőnyveit átnyálazni.
Többek között ebben a témában is vannak írásaik.[ Szerkesztve ]
-
PeeterssoN
őstag
válasz DeFranco #5769 üzenetére
Eléggé, csak ezzel meg az a baj hogy túl hosszú és vékony a bimbórész. Ráharap és szűkűl az átfolyási keresztmetszet. Lehet ezért is szív olyan erővel mert nem jön annyi amennyit ő szeretne.
Nehéz megtalálni a jót de még el kell szórnod pár ezrest mire meglesz a megfelelő. -
PeeterssoN
őstag
válasz DeFranco #5766 üzenetére
Mam terméket próbáltátok?
Olyan a kialakítása mint a cicié.
Nem fog félrenyelni a speckó technológia nem engedi. Csak akkor jön ha szív és nem kell erőlködnie. Nem szív vissza levegőt ha elengedi a gyerkőc.
Van 0 éves kortól kapható cumivég hozzá. Nekünk bevált annó.Zene: rossmanos ; dream valami természet és klasszik zenekeverék.
[ Szerkesztve ]
-
PeeterssoN
őstag
válasz CharlieDrop #5114 üzenetére
Mi is varrattuk a feleségem menyasszonyi ruháját! Gyönyörű szép volt, pont rá illik és nagyon olcsó!
Melack: Egy nőnek mindig is fontosabb volt a lakodalmi parádé.
-
PeeterssoN
őstag
válasz AMD Power #5049 üzenetére
Hány fok van a lakásban?
Vidd ki többször a szabadba. Akár az éjszaka is ha nem bír magával. No cukor
Egy kis mákos tészta ha meg bírja enni. Hirtelen ezek jutottak az eszembe.
Ha túlpörgött vagy nem volt elég a napi mozgás általában ez segített nálunk.
Ma már csak a szigor és a napi sport és foglalkozások. -
PeeterssoN
őstag
És apukád?
A lànyok apásak a fiuk apásak.
Általában.Én fél évig voltam otthon. Közepes a kapcsolat, ha lehet igy mondani.
Visszakanyarodva. A 3 év elsősorban azért fontos, mert a gyermek öntudata önképe ezidőtájt alakul ki teljesen. Vagyis az Anya szerepe az otthoni együtt levésben különös szimbiózis. Tehát az én vagyok én addig anya+én. Kisérletek bizonyítják.
-
PeeterssoN
őstag
válasz this is life #4025 üzenetére
Az nagyon jó!
A kuszás és mászás az egyik legfontosabb mozgás pici korban.
Koordinációs képesség fejlődése illetve az agy ilyenkor fejlődik legjobban.
Fontos hogy ne maradjon ki. -
PeeterssoN
őstag
-
PeeterssoN
őstag
Elsiklottam egy dolog felett!
24/48!!!
Ez lehet most érzékenyen érinti. A 24 óra számára nagyon hosszú idő, hiába vagy otthon akár 1 hetet is.
Ellök mert "haragszik rád" azért mert nem vagy ott a vacsinál nem vagy ott a fürcsinél meg a lefekvésnél."2 nap hawaii aztán meg semmi???
Hát apa hogy képzeled ezt? "Lehet ezért csinálja. De mondom nem vagyok szakember a témában. Mondjuk egy próbát megérne ha beszélgetnél a munkádról neki hogy miért fontos amit csinálsz. Tedd büszkévé!
Mond el azért kell 1 napot távol lenned mert mittomén vigyázol emberek fontos dolgaira akik neked hálásak ezért...bla bla. Nem az a lényeg hogy megértse pontosan mi a munkád hanem értse miért teszed ezt vele. Így könnyebben elfogadja feldolgozza a távollétedet. -
-
PeeterssoN
őstag
válasz DeFranco #3975 üzenetére
Az biztos hogy betegségek ellen nem sokat véd egyik sem.
Csak ha folyamatosan a helyiségben tartózkodsz csukott ablaknál. + egy kis tulnyomás sem árt hogy a réseken se jusson be semmi.
Egyébként a germicid paramétereit olvasva elgondolkoztam ezen én is.Öntapadós téma: soha nem jön le magától foltot nem hagyott eddig. Butorra és falra tettük 4 éve stabilaan tart. A "3d-s" (ami eláll a faltós és kemény kartonból van) nem javaslom mert leszedi a vakolatot.
-
PeeterssoN
őstag
Elég egy héten egyszer max 2x bekapcsolnod fél órára és drasztikusan csökken a fertőzésveszély.
Persze nem szabad addig bent tartózkodni mert felsülsz nagyon könnyen.
"Eccer télen leégett a fél pofám és nem értettem miért fáj az arcom...Égve hagytam a steril-lámpát.Munkahelyemen ilyet használunk.
Visszatérve a gyerekszobára: Nekünk rengeteg fali matrica van amelyet le is lehet húzni át is lehet helyezni.
Nem volt drága max 300-500 Ft/csomag. Itthon vettem.
Falra fess egy fát! Csak tudsz. Levelek az ágakra és gyümölcs. Nem baj ha gyerekes. Vagy faliszőnyeg. Pl Ikeában rengeteg ilyen témájú anyagot lehet venni méterre. -
PeeterssoN
őstag
válasz V.Stryker #3888 üzenetére
Megkezdődött a dackorszak!
Most feszegeti a határait; meddig mehet el mit engedhet meg magának.
Mi rácsaptunk a kezére persze finoman ha már a szó nem volt elég, és határozottan megmondtuk mit lehet, mit nem lehet.
Kisebb nagyobb sikerrel.
Erre nincs recept , minden gyerek más vérmérsékletű. Nálunk oroszlán a leányzó. Így e szerint bánunk vele. Konkrétan előre lefikszáljuk mielőtt meglenne a hadakozás. Pl. Megnézheti a mesét ha utána elpakol, ha nem teszi 2 napig nincs mesenézés. Be is tartjuk amit igérünk. Dúl fúl de már megteszi amit kell. -
PeeterssoN
őstag
Gyerekszáj:
4 éves lányom anyja ölében nézik a vízilabdameccset.
-Anya! Ezek ugye fiúk akik vízilabdáznak?
-Igen!
Pár perc múlva.
-Te anya! Hát ezeknek elázik a kukijuk! -
PeeterssoN
őstag
válasz Ghoosty #3661 üzenetére
Nekem az a legnagyobb bajom (csere előtt álok) hogy nem találok olyat, ami kényelmes lenne. Értsd: k. kemény a fenékrész.
Másodsorban olyat keresek ami középre helyezhető, mert ott érzi jól magát kilát rendesen stb... ami van az elcsúszkál középen. Most mögöttem csücsül isofixes a kocsi.
[ Szerkesztve ]
-
PeeterssoN
őstag
Általában azt szokták mondani, javasolni hogy az ideális korkülönbség a 2 év.
Tehát az anya kb 1 év alatt teljesen regenerálodik. Ergo lassan lehet dolgozni a kövi lurkón.
Ez a fizikai része.
A "tesóság" (nagyon csúnyán fogalmazva) alakulása jó/rossz lesz e a kapcsolat, rajtatok múlik.
Nem szabad háttérbe szorítani a nagyobbat. Legyen aktív résztvevője akár egy pelenkázásnak is.
Vagy amíg anyuka babázik, apuka nagyi leköti a nagytesót. -
PeeterssoN
őstag
Azért csak óvatosan az adókedvezménnyel, ugyanis ha a két szülő együttes keresete nem termeli ki az adót akkor nincs miből ekkora összeget adni.
Sokan elfelejtik, hogy nem ingyen adja az állam, hanem a befizettet adóból vonja le. Ergo ha nem fizetsz annyi adót, hiába 4-5 gyerek vagy 3, akkor sem fogsz 3 x vagy 4 x 10 ezer forintot kapni csak amennyit jóvá tudnak írni a befizettet adódból. Csak bruttó 300k fölötti kereset esetén éri meg most a 3 gyerek. Továbbvíve a dolgot; hol termeled meg a gyerekenkénti nettó 20-25 ezer forintnak az adóját? Szóval megint csak a jobb módúak járnak jól.(#3419) Vladi: De lehet csak kevesen fognak tudni élni vele.
[ Szerkesztve ]
-
PeeterssoN
őstag
válasz pelenka35 #3359 üzenetére
Vegyél neki játékot amit szeret.
Majd tedd az új jövevény mellé.
Mond Matyinak, hogy azt a játékot a kistestvére hozta neki, mert nagyon szereti őt.(Ha annyira irigy akkor rohadtul oda kell figyelni. Ezt akkor szokták a nagyobb testvérek amikor nem kap annyi figyelmet mint a kisebbik(már terhesség ideje alatt kialakul benne a féltékenység vagy irigység. Legyél vele türelmes és vonjátok be a kistestvérrel való foglalkozásba.)
[ Szerkesztve ]
-
PeeterssoN
őstag
válasz this is life #3315 üzenetére
Szülésről jut eszembe!
Én a lábát tartottam szóval majdnem mindent láttam, csk épp a gyereket nem én vettem ki. Persze nem azt néztem. Nem undorodtam meg.
Hajnali négykor vittem be és délután kettő fele született meg.
Én vágtam el a köldökzsinórt. Ott voltam az első fürösztésnél és lemérésnél, én vittem be a feleségemnek a lányunkat.Higénia nuku csak egy tutyi volt rajtam. Persze én tiszta voltam. (de ebben az esteben nem elég szvsz)
[ Szerkesztve ]
-
PeeterssoN
őstag
Jé ilyen is van? Na ezt a topikot is elteszem magamnak!
-
PeeterssoN
őstag
válasz PeeterssoN #712 üzenetére
Ne komplikáld túl! Csörgjön zörögjön és mindenképpen színes, mert ilyenkor kezdik a színeket megkülönböztetni!
-
PeeterssoN
őstag
Neee! Gáááz!
Gyereknek vegyél ne a szülőnek!
Ha gazdagok pláne nem fogják értékelni hiszen annyit vesznek amennyit akarnak ha még a méretet sem tudok feltételezem a márkáját sem vágod mit használnak!
Inkább maradj egy játéknál!Újabb ötlet ha például nincs alvós játéka : vegyél alvós/rágós rongyot, babát (csucsu), de ne plüss szir-szart mert nem dísz kell annak hanem amit fogdozhat rághat fetrenghet vele.
[ Szerkesztve ]
-
PeeterssoN
őstag
Köszi a válaszokat!
Akkor azt hiszem, jó úton haladok! -
PeeterssoN
őstag
Hát az enyém 3 éves oroszlán lányka és imádom!
Igen feszegeti a határait dacol és ellenkezik.
Kihasznál minden egyes rezdülést ahol lehet sunyit, megmagyaráz, vigyorog! Én meg bumm elolvadok a dumájától!
Igen tudom következetesség de baromi nehéz! Sokszor nevetnem kell miket produkál és félek később ezt úgy fogja venni nem veszem komolyan. Elragad a bája. Huncutkodik tudja mi a dörgés. Végem van![ Szerkesztve ]
-
PeeterssoN
őstag
Ti mennyire vagytok erélyesek a gyerkőccel, ha már nem bírtok vele?
(nem akar lefeküdni, nem eszi meg a vacsorát ellenkezik stb.)
Milyen praktikákat alkalmaztok? -
PeeterssoN
őstag
Megérzik az időjárásváltozást.
Talán ők viselik a legnehezebben.
Üdv!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest