-
GAMEPOD.hu
GYAKORI KÉRDÉSEK ÉS ALKALMAZÁS AJÁNLÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aciduzzu
aktív tag
válasz gonger #93894 üzenetére
Megértem a felemás érzéseidet, részben osztom én is, de azért ezt tudtuk előre, igaz?! Mindet, kivétel nélkül. A speciális karakterek engem is bosszantanak, de ez megtanulható.
Lopkodni tényleg olcsóbb, mint fizetni egy szoftverért, de azért mégiscsak az a helyes irány, hogy fizetünk más munkájáért, nem? Ott az open office, ha nem akarsz fizetni, meg a numbers pl. Jaa, hogy az nem Excel, igen, az ára sem az!
Persze, hogy baja lesz, az NTFS-t nem kezeli, a megoldás azért nem bonyolult, formázd le másra, amit a Win és ez is kezel, és ott vagy.
A kiegészítőkkel kapcsolatos érzéseidet osztom, engem is bosszant, hogy 20ezerért most vegyek még USB C hubot, de ez egy ilyen buli. Sajnos a portokkal, perifériákkal nem tud versenyre kelni az Apple.
LG OLED65C9 I PlayStation 5 I PlayStation VR I Xbox Series X I Astro A50
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ Bontatlan MacBook Pro 14 M3 Pro 12CPU/18GPU 18GB/1TB SSD Magyar billentyűzet Azonnal átvehető.
- Apple Macbook Air 2024 M3 15.3" 256gb
- Macbook pro M4, 14col, istyle gari, ezüst
- Üzletből, garanciával, Macbook Pro Retina 13" 2020 M1 processzor 16GB RAM 512GB SSD
- Apple Macbook Pro 16" 2019 i9-9880HK !!! 16G /1TB SSD Radeon RX5500M/8G , Garancia, üzletből
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest