Új hozzászólás Aktív témák

  • Parson

    addikt

    válasz -Skylake- #111269 üzenetére

    Totál egyetértek. Ezért is irtam: a cél szentesiti az eszközt, ahol nem abszolut értelemben kell felfogni egy pontbeli végcélt, hanem gyüjtöfogalomként, a kivánalmakat tekintve... tehát ha évre bontva napi 1 percet használom a táblázatot 2 óra helyett, viszont 2 órányit a pencilt, akkor a táblagép a jó, ha forditva, akkor a mac... ezek csak példák a súlyozott összehasonlitásra. Bocsi, lehet hogy másnak ezek újak, nekem evidensek, ezért nem irtam ilyen finomsággal.

    Viszont egy Logitech billentyüzet (én a tok + leválasztható billentyüzet opciója miatt választottam) nagyon jó kiegészitö tud lenni. Utazásra én nem viszem a macBook-ot, csak ha pl hosszabb idöre Magyarországra utazom.

    #111268Pano: mig világ a világ, rendesen tanulni csakis saját kézzel irt jegyzettel lehet, pontosan a kézi jegyzetelés saját memóriára való sokkal erösebb behatása miatt. Ezt egyetemi professzorok is tujdák, és ezért is javasolják az elöadásokon (nem mindig és mindenhol), konkrét példa is van erre a neten (pl Müegyetem...). (Aki ezt nem akarja elfogadni, az persze gondolhatja másként, mindenki magánügye amúgy.)

    [ Szerkesztve ]

    ───────────── P r o / E N G I N E E R ─────────────

Új hozzászólás Aktív témák