Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
jilian
addikt
Hát
én nem tudom feloldani, próbáltam minden egyes cm-nél húzni minden irányba de nem, nekem nem dobja fel semelyik feloldási lehetőséget.
Faceid-t csak a fotók váltásához kért.Mi a titkod? Honnét húzod? Mármint mi neked az alulról? Melyik ujjaddal?
-
jilian
addikt
Ha töltőn van fektetve, de nem akarom levenni, hogy a bubánatba oldom fel?
-
jilian
addikt
Helló!
Esedékes a 13Max- ot váltanom. Még sosem volt Applecare-om de a 15-re való tekintettel lehet meglépném a dolgot.
Tényleg "ennyire zökkenőmentesen " cserélik/javítják a telefont bármilyen meghibásodás, törés esetén?
Ez hogyan zajlik? (Pl. Bécsi Apple üzlet, odaviszem, megvárom, kicserélték a hátlapon...)
És még az érdekelne ha eladom de van rajta 1-1,5 év Applecare, az elvész? Vagy a következő tulaj ezt Mekkája?
Új hozzászólás Aktív témák
ma Titánkerettel könnyített magán a legtutibb iPhone és ebből fakadnak a problémái.
- Bomba ár! HP Pavilion Power - i7-7700HQ I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I GTX 1050 I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS dokkoló 210-AZBV + DELL 180W AC töltő
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest