Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mister_X
nagyúr
válasz
Máté94 #29657 üzenetére
SPOILER
"mintha valami Bonny és Clide-ot néznék" - az easter egg fogalma gondolom ismeretlen számodra
"a többi Divison 3-as személyről megint nem tudtunk meg semmit - a mellékszereplő fogalma gondolom ismeretlen számodra
" "Sibyl System, tedd a dolgod, biztosítsd ki!" " - persze, lehetett volna eleve egy egészestés OVA az egész, nem? Egyrészről most látták csak Kamuit, valamint a megtért Shisui-t, - de a Sybil System számára Kamui még mindig nem létezik (én kurva kíváncsi vagyok, hogy hogy csinálja). Egyébként is, mire föl biztosítaná ki a rendszer? Az első évadban sarokba tudta a rendszert szorítani, most (még?) nem.
"Az animáció még mindig borzalmasan pocsék, kritikán aluli." - nekem semmi bajom vele és nem, nem vagyok igénytelen...
Csak a fentieket kiollózva már megint az az érzésem van, mint anno, hogy te mindennel elégedetlen vagy, de van amit foggal-körömmel védsz (例えば: a számomra hótuncsi Hanayamata báj Dö PíÉj Vörksz, pedig szeretem a slice of life-okat) - na nem baj, nem kell egyeznie az ízlésünknek.
Új hozzászólás Aktív témák
● a spoiler formázás a topikban elérhető
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Google Pixel topik
- Elemlámpa, zseblámpa
- League of Legends
- Ez nem futótűz, inkább csak égés
- Politika
- Nintendo Switch 2
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- További aktív témák...
- Akció! Dell Latitude 7410 Üzleti Strapabíró Profi Fémházas Ultrabook 14" -80% i7-10610U 16/256 4K
- Új 2K Gamer PC Ryzen 5 7600/RX 7700 XT 12GB/500Gb M2 SSD/16-32Gb DDR5 2-3 Év Gar (27% ÁFÁ-s)
- Akció! Dell Latitude 7410 Üzleti Strapabíró Profi Fémházas Ultrabook 14" -80% i7-10610U 16/512 4K
- Eladó vadonatúj Erazer P60i Gamer Laptop RTX 4060 16GB/512GB i5-12450H 2025.03 vásárlás
- Nintendo Switch Lite Grey
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest