Új hozzászólás Aktív témák

  • Aryon87

    félisten

    válasz Norbi. #68973 üzenetére

    Csak ne feledjétek, hogy a messenger és viber a töredékére tömöríti le a képeket. 10x15 méretben még elmegy, de annál nagyobb formációban már igencsak szétkeni a tartalmat. Arról nem beszélve, hogy a CEWE gépek nem is látják sokszor a download mappát, vagy a viber/messenger mappáját még androidon se, nemhogy ios-on. Ez nem a MM sara.
    A szifonosok zöme (nem, nem azok akik ismerik a Mobilaréna hasábjait) meg analfabéta, azt se tudja mi van a telefonján, vagy mit tud/mit nem tud, de Szifon, mert húmegha.... Kicsomagolja és használja, aztán les mint hal a zacsiban mikor komolyabb dolgot kellene csinálni, mint a korábbi példám is mutatja. Én használom a BT-t képküldésre, például mikor páromról csinálok képet az enyémmel portréban (mert ugye a P9 még nem tud ilyet) és azt inkább BT-n küldöm át a teljes méret miatt. Korábban volt hogy viberen átküldtem, azt feltette instára ami szintén tömörít, és a tömörített kép tömörítése egyenlő volt a kuka tartalmával.. Szóval igen, BT-n kell küldeni a képeket..

    W333: egyik vevőnek így segítettem, miután már épphogy nem kapott sírógörcsöt, miután elmagyaráztam neki a csodás IOS előnyeit és emiatt nem tudta előhivatni a csücsörítős szelfiképét :DD emailon átküld, én BT be, át a gépre (nem akartam a vezetéket, mert az összes képet megjeleníti a gép, amit nem akartam közszemlére tenni), és 3 perc alatt a kezében volt a kép, én meg jót mosolyogtam elköszönéskor. Kis fiatal tinip.. volt..

    [ Szerkesztve ]

    Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP

Új hozzászólás Aktív témák