Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Android felhasználók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
no more
veterán
HTC10 vs iPhone 6s Pocketnow! Hogy melyik a jobb? Nincs jobb, mindkettő kib*szott jó!
Samsung Galaxy S7 Edge Black Onyx
-
no more
veterán
válasz legiaap #20295 üzenetére
Minden HTC így bírja a gyikolást. Az M7-em egy nyári brutális esőt is kibírt, bokáig ért a víz, futottam haza, rajtam egy rövidgatya, benne a telefon, még az időt is megnéztem rajta (eléggé be voltam rúgva XD)... Félúton rájöttem, hogy talán ki kéne kapcsolni, mert nálunk nincs HTC Uh-Oh garancia. Hazaértem bekapcsoltam, közben elmondtam vagy 4 miatyánkot, de lazán bekapcsolt, leszarta az egészet, azóta is működik!
-
legiaap
félisten
Htc 10 drop test. Jól bírja a kicsike: [link]
How are U today? Just kidding...I don't care!
-
betyar1974
senior tag
válasz s3nsitivity #20293 üzenetére
Úgy is próbáltam.Feladtam! Sajnálom az elpazarolt idődet!
Ez lett volna a cél! -
s3nsitivity
addikt
válasz betyar1974 #20292 üzenetére
Az 5.1-el leszedett zip-ben kell lennie -e egy PDF-nek amiben lépésről lépésre van leírva a dolog. Nézd át, hogy tökéletesen pontosan azokat csináltad e!
" Widespread acceptance of an idea is not proof of it's validity " (Robert Langdon)
-
betyar1974
senior tag
válasz s3nsitivity #20290 üzenetére
Valami más a gond. 5.1-nél ugyanaz a hiba.
Szerintem valami szakinak látni kellene, látva Te is biztos megoldanád. Lehet, hogy valami nincs engedve a biztonságnál, valamit el kell állítani a beállításoknál...stb. Nekem ez magas!
Köszi a türelmet és hogy próbáltál segíteni! -
betyar1974
senior tag
válasz s3nsitivity #20290 üzenetére
Hát Te nagyon vágod. Az 5.1-ről majd írok és köszi!
-
s3nsitivity
addikt
válasz betyar1974 #20289 üzenetére
Ez 4C-hez való hivatalos M a Huawei oldaláról.
Viszont a 4C és a 7 esetében még csak indiai régióra szánt 6.0 van. Tehát az előző rendszerednek is indiainak kell lennie, valószínűleg akkor itt bukik meg a dolog nálad.
Vagy felraksz egy indiai komplett firmwaret és onnan ezzel a módszerrel 6.0-ra vagy a globál 5.1-et és megvárod a globál régiós M-et.
" Widespread acceptance of an idea is not proof of it's validity " (Robert Langdon)
-
betyar1974
senior tag
válasz s3nsitivity #20286 üzenetére
Felkiáltó jel, shutdown system now!----6.0-nál.
Próbálom az 5.1.1-et.
Honor 4c-re, lehet egyáltalán telepíteni? Kár, hogy nem a szomszédba laksz! -
betyar1974
senior tag
Szerkesztést nem olvastam, honor 4c-ről van szó.
De köszi az 5.1.1-et is, talán valamelyik megoldás lesz, csak a 2mb net-tel nem megy gyorsan. -
betyar1974
senior tag
O.K. köszi töltést kezdem is!
-
s3nsitivity
addikt
válasz betyar1974 #20285 üzenetére
Ez 6.0 csak a neve nem az.
Annyi, hogy indiai régiós.
De gondolom ha neki estél akkor a készüléked is olyan.De itt van globál verzió Lollihoz.
[ Szerkesztve ]
-
betyar1974
senior tag
válasz s3nsitivity #20283 üzenetére
A 4.4.2 megmaradt +-pow. után, de ezt szeretném lecserélni. Van egy nexus4-em(5.1), hozzá képest fura a 4.4.2. Olvastam , hogy raktak rá(honor 4c) 5.1,6.0-át, ezért is néztem ki ezt a telót. Vagy esetleg kapufa az említett rendszerek?
-
no more
veterán
válasz s3nsitivity #20283 üzenetére
Tudtam, hogy te vágod! Gratula a G4-hez!
-
s3nsitivity
addikt
válasz betyar1974 #20280 üzenetére
Ezt letöltöd, SD-kártyára felmásolod a dload mappát.
Telefon kikapcs teljesen. hangerő fel + le + bekapcs hosszan.Egyéb
Megjött a G4 és hát felüdülés az OpT után.
Elég fluid a rendszer (most ment fel az M) a reszponzivitás is rengeteget javult a G3 óta.
A kamera nagyon begyere.
Az akku idő az ami érdekes lesz, majd a jövőhéten kiderül mit tud a kicsike.[ Szerkesztve ]
-
betyar1974
senior tag
Segítség!!!
Marshmallow telepítése honor 4c-re? Felkiáltó jel, shutdown system now! -
legiaap
félisten
válasz no more #20278 üzenetére
Ez hülyeség. Csak nem akarnak sok erőfeszítést beleölni a gyártók az új termékekben. Minél kisebb változás annál kisebb a beleölt idő és pénz. Ez logikus. Nézd meg mennyit változott az S7/E az elődhöz képest. Az i6/+ az S-ekhez képest az 5SE a... Képest és így tovább. Ameddig el tudják a gyártók így is adni nem fognak erölködni. A technológia meg van a nagy változásokhoz.
-
Aryon87
félisten
válasz no more #20273 üzenetére
Eh, ilyen megvalósulás majd akkor lesz, mikor az android már 16Gb ramnál, meg 24 magos lapkáknál fog járni Hardveresen mindigis hátul fognak kullogni, az IOS "tökéletessége" miatt
Bár felőlem mindegy milyen lesz, pont a rágott almát nem fogom megvenni...
[ Szerkesztve ]
Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
legiaap
félisten
válasz no more #20273 üzenetére
Na egy dolog amit megtanultam az ilyen koncepciókból. Hogy sosem válnak valóra, de még egy kis ötletet sem hajlandó meríteni az Apple. A JB is tele van tök jó dolgokkal amikból tanulhatna az alma. Szerinted tanult/tanul/tanulni fog...soha.
Az ostobák.How are U today? Just kidding...I don't care!
-
no more
veterán
iPhone 7 koncepció!!! Azt a.....!!!
-
no more
veterán
Oneplus 3 - Beállt a HTC copy kínai gyártók sorába a Oneplus is a Huawei, meg a többi mellé!
-
CJ4567
nagyúr
válasz -=Vacsek=- #20263 üzenetére
CM-ben lehet, AOSP-ban másik launcherrel. Trebuchetet próbáld ki, [link] ez egy direkt Trebuchet port. Ez van CM-ben is, meg jópár custom romban is.
[ Szerkesztve ]
No Sana No Life
-
akooos
veterán
válasz -=Vacsek=- #20263 üzenetére
Milyen telefon?
Lehet a szakmai topikjában hamarabb kapnál egzakt választ.
-
-=Vacsek=-
senior tag
hali. android 6.0-nál hol lehet állítani az asztalon lévő ikonok (widgetek) nagyságát illetve rács kiosztását? kerestem de sehol nem találtam.. vagy ha belépek a menübe ne csak 1 féleképpen nézzen ki. ha lehetséges ez egyáltalán.
-
leslien
nagyúr
Erica Griffin>> HTC, YOU DID it!
sztem is!
[ Szerkesztve ]
Láttál már farkast, aki rosszul alszik a birkák véleménye miatt?.....
-
w333
félisten
válasz legiaap #20253 üzenetére
Még mindig azt a kamerás telefont keresem ami ezeknek az egyvelege
A Nexus 6P pontosan az amit keresel !
Ráadásul már natívan is belekerült a RAW fényképezés
[ Szerkesztve ]
iPhone 13 Pro Max & iPhone SE
-
Syl
nagyúr
válasz akooos #20252 üzenetére
Értem én. Legyen benne egy jól használható fényképező, oké.
De hogy azon lovagolni, hogy az adott telefon fényképezőjével készített képen a három kilométerre lévő templomtorony harangjának a repedésében mászó bolha hátán nem látszik a szőr...Never let your sense of morals prevent you from doing what's right.
-
akooos
veterán
Én szeretek fényképezni. Ha olyan helyre megyek, ahol fotózást tervezek, oda viszek DSLR-t. De ha valahol sétálok és nincs nálam a masina, akkor a telefonnal penge képet akarok csinálni
Igazából én meg vagyok elégedve a G2 képeivel is, de annál rosszabb ne legyen
Pl. ez a kép tegnapi, kutyasétáltatás közben lőttem, ahova nyilván nem viszem el magammal a másfél kilós gépet+objektívet
A mai telefonok pedig felérnek a pár évvel ezelőtti kompakt gépekkel
[ Szerkesztve ]
-
-
Quqesz
nagyúr
Az igazság pillanata: G5 vs HTC10 vs S7 camera test
Fotóban nincs gixer, ha van nálad egy Pixel! 7pro
-
Aryon87
félisten
válasz SybenX #20246 üzenetére
Nalam szinten a frissitesek torolve + tiltva van a gugli alkalmazas, plusz a tobbibguglis hulyeseg. Egyedul a play aruhaz es a play szolgaltatasok aktiv amit ugye nem tudsz leallitani.
G3 topikban is ugyanez a problema..Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
SybenX
őstag
válasz Aryon87 #20245 üzenetére
Tegnap nálam is nagyon jól teljesített,volt majdnem 5 óra kijelzőidő.Múltkor sikerült megszüntetnem az android os darálást 2-3 napra a google frissítéseinek törlésével utána megint előjött majd lefrissítettem és megint töröltem a frissítéseket és egyben tiltottam is az appot és megint jó lett 2 napig.Ma megcsinálom megint ezt...
[ Szerkesztve ]
-
w333
félisten
válasz s3nsitivity #20241 üzenetére
Ez az egyetlen bajom nekem is ... túl drága kb. 150k -ért azonnal venném !
-
zombinyul
addikt
válasz s3nsitivity #20241 üzenetére
A bootloop hiba miatt kérdeztem. De ha garis, nincs probléma (asszem az augusztusig gyártott darabokat érinti az alaplapi halál, de pontos statisztika nincs rá).
75-ért baromi olcsón vetted.Honor 90 12/512GB / Honor Magic Watch 2 / Samsung A13 3/32GB
-
s3nsitivity
addikt
válasz legiaap #20239 üzenetére
Nagyon drága az még nekem.. Nincs szívem ennyi pénzt kiadni érte.
Majd ha nyáron beesik a T-hez (remélem beesik) akkor viszek egyet de addig is kell valami.
Ezt 75be vettem, annyiba ment el a másik szóval 0-ba vagyok csak megint szívnom kell a céges tabbal.(#20240) zombinyul Nem 16-os de még majdnem fél év gari van rá. 75-ért ezt találtam értelmesnek. A dual-t néztem újonnan de az 105 körül lenne és úgy számoltam akkor inkább előfizetek egy nagyobb netre.
-
zombinyul
addikt
válasz s3nsitivity #20238 üzenetére
Jól választottál, csak legyen '16-os gyártású, és/ vagy garis.
Honor 90 12/512GB / Honor Magic Watch 2 / Samsung A13 3/32GB
-
legiaap
félisten
válasz s3nsitivity #20238 üzenetére
Inkább egy HTC 10-es rendelnél már hallod.
-
s3nsitivity
addikt
Na srácok ma rám jött az 5 perc.
Osztottam szoroztam és rendeltem egy single SIM G4-et használtan.
Péntekre ér ide elvileg, kíváncsi leszek." Widespread acceptance of an idea is not proof of it's validity " (Robert Langdon)
-
-
zombinyul
addikt
válasz no more #20235 üzenetére
Én ezt elhiszem, de ennek a szutyok appnak semmi köze a gyártóhoz. Míg egy memory leak-et megoldhat a gyártó, ezt nem tartom valószínűnek...
Félre ne érts, én tisztába vagyok a HTC-k erényeivel, benne van a 3 kedvenc gyártómban, de ezt pont nem tudják elkerülni. Szerintem![ Szerkesztve ]
Honor 90 12/512GB / Honor Magic Watch 2 / Samsung A13 3/32GB
-
SybenX
őstag
válasz Quqesz #20214 üzenetére
Nekem is fogyaszt most megint az android OS G4-en hiába tiltom le,törlöm a google appot 1-2 napig jó utána megint elkezdődik,de annyira nem izgat már.
Egyébként nexusoknál is ugyanúgy darál az android os,elég csak benézni az N5 topikban és amilyen gyorsan helyrehoz a google valamit egy nexuson olyan gyorsan el is rontja.Van olyan hiba amit mai napig nem javítottak ki.Ezért is váltottam N5-ről, elegem volt béta teszter lenni. -
w333
félisten
Az a baj hogy még ha egyforma is a verzió szám, 2 különböző telefonon, 2 különböző rendszer alatt teljesen másképp viselkedik
(#20228) akooos
Mai napig az egyik legjobb telefonnak tarom, nem értem miért nem követték ezt a vonalat, én biztosan vevő lettem volna rá (szinte tökéletes)
-
-
w333
félisten
válasz CJ4567 #20223 üzenetére
Takarékos ... ezért bírják ezek ilyen jól !
Moto G (S400 + 720p kijelző) és az is nagyon jól bírja 4-5 óra SOT !
Szóval még mindig azt mondom hogy a parasztvakítás QHD kijelző csak arra jó hogy jobban merüljön a telefon, a FHD bőségesen elég mindenre !
Bár mikor odatennék egy FHD G2 -t a G4 QHD mellé, nem sok különbség lenne !
[ Szerkesztve ]
-
Syl
nagyúr
válasz zombinyul #20206 üzenetére
Nincs ezzel az androiddal semmi baj. A gyártó inkább hibás a kókányolásáért
Never let your sense of morals prevent you from doing what's right.
-
zombinyul
addikt
válasz Quqesz #20211 üzenetére
Nem tudom, ilyet se a 3GS-emmel nem tapasztaltam a 6 év alatt, se az 5s-nél, amit januárban vettem édesanyámnak.
Attól függetlenül egy ilyen "központi" alkalmazást a Googlenak se tartana sokból javítani- pláne hetek alatt nem.Honor 90 12/512GB / Honor Magic Watch 2 / Samsung A13 3/32GB
-
-
w333
félisten
válasz zombinyul #20208 üzenetére
Volt ilyen 2 évvel ezelőtt is hogy elkezdett darálni az Android Op rendszer, szóval legalább 2-3 éve létezik ez a hiba, azóta is csak tákolják !
-
zombinyul
addikt
Ennek az Android operációs rendszernek a fogyasztása kiborít, komolyan mondom... Készenlétbe is merül a telefon mint az állat, semmi Doze, nem hagyja "pihenni" a telefont semeddig. Használat közbe is fele addig bírja mint kéne. És hiába törlöm a frissítést, ami a múltkor helyrerázta, ugyanúgy szar.
Vajon mikor javítja már ki ez a rohadt Google ezt az amúgy globális hibát? WP-nél meg iOS-nél sosincs ilyen probléma, egyre erősebb a kísértés, hogy menjek a francba venni egy iPhonet, az Androidnak meg integessek jó messziről.Honor 90 12/512GB / Honor Magic Watch 2 / Samsung A13 3/32GB
-
leslien
nagyúr
válasz s3nsitivity #20203 üzenetére
gyerünk gyerünk ... akkor venni majd én is ...
Láttál már farkast, aki rosszul alszik a birkák véleménye miatt?.....
-
legiaap
félisten
válasz s3nsitivity #20203 üzenetére
Pont az előbb olvastam. Kíváncsi vagyok mennyit javult a kamera.
-
s3nsitivity
addikt
-
zombinyul
addikt
válasz no more #20201 üzenetére
Ezeknek a szerencsétlen kiállított daraboknak még a torka is véres, iszonyatosan szét vannak barmolva...
Én bármit, bármennyit tehetek alkalmazásból a telefonomra, bármennyi újraindítás nélküli eltöltött idővel, nem produkál lassulást.
De nem lehet ezeket a telefonokat egy lapon emlegetni.Honor 90 12/512GB / Honor Magic Watch 2 / Samsung A13 3/32GB
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest