-
GAMEPOD.hu
Android szakmai topic
Windows 8/10 gépen a készülék nem csatlakozik többé, mit tehetek?! ---> [link]
Az alábbi témák kitárgyalása kerülendő, mert nem ide tartozik!
Kérdésed a megfelelő topikba tedd fel:
"melyik alkalmazás, ami"
"milyen tokot vegyek"
"piros hátlap hol kapható"
"Melyik okostelefont vegyem?"
Új hozzászólás Aktív témák
-
Erwinke
aktív tag
Szaisztok!
Samsung s21fe
Hol tudom a szojavaslat savot kikapcsolni?
Microsoft swiftkeyt hasznalom. A Samsung gyariat nem tudtam kenyelmesen beallitani.
Vagy van vlmi billentyuzet app amivel szepen testre lehet szabni barmit?Koszonom!
-
Erwinke
aktív tag
Szép napot!
Xiaomi A2.
Ma reggel apumnak a telefonja gondolt egyet és eldobta a hálózatot és wifit is.
Csináltam teljes gyári beállitás vissza állitását is, de semmi. Sem wifi, sem rendes szolgáltatói hálózatot nem talál.(más kártyát is kipróbáltam és másik telefonban megy a SIM kártyája).
Esetleg valami ötlet mire leshetnék még rá? V lehet a hálózati rész el szállt az alaplapon?
Köszönöm!
Tisztelettel -
Erwinke
aktív tag
Udv!
Poco F3 telefont hasznalok.
Nem hasznalom a gyari toltot csak ritka pillanatokban.
Viszont azt vettem eszre ha nem 0.5A es toltovel toltom(5 - 7 ora a toltesi ido, ejjelre szoktam felrakni 2naponta), hanem a gyarival v az S9+ toltojevel v szuleim Huawei toltojevel, akkor sokkal kevesebb az uzem ido. Altalaban nap vegere 20 - 30% ra merul.Ez mitol lehet?
Elozo S9+ nal is ugyan ezt talasztaltam.Koszonom
-
Erwinke
aktív tag
Szep napot!
Redmi note 4Kikapcsolt a telefon es nem akar bekapcsolni. Van ra barmi mod,h lementsem rola a kepeket/videokat?
Koszonom! Tisztelettel Ervin
-
Erwinke
aktív tag
Szep napot!
Van ra mod ha osszetortem a kijelzot,h barmi adatot is lementsek a telefon belso memoriajarol? 😭 konkretan egy jegyzettombbot kene kivenni.
Huawei p9.Koszonom, tiszteletem!
-
Erwinke
aktív tag
-
Erwinke
aktív tag
Sziasztok!
Meizu m6 note. 2 honapos.
Tegnap este kifagyott a kep, kikapcsolt es azota bekapcsolaskor csak rezzen egyet es 4et villan az ertesitesi jelzo, de se kep se hang. Mi lehet vele? Feltoltve felvolt. Vlki tud vlmit ezekrol az ertesitesi kodokrol vlmit? -
Erwinke
aktív tag
Hello.
Samsung galaxy s7, superman os v2.6.0(android 7.0)
Otgvel barmit is szurok a telefonra mindig azt irja, h serult az usb formazas szukseges. Viszont a formazast nem tudja teljesiteni meg am is mi ertelme az otgnek ha formazni kell elotte az adattarolot?
Ntfsre vannak formazva az usbk. Az lehet gond? Sajna nem vagyok gepkozelben. Esetleg valami appra h hasznalni tudjam az adattarolokat?
Koszonom! -
Erwinke
aktív tag
Van itthon 4 kul sd kartyam egyiket se ismeri fel. De ismetlem, h a RECOVERY latja(igy gondolom a kontaktal v az eszkozzel nem lehet gond csak az android rendszerrel de mivel volt mar rajta a gyaritol kezdve, custom 5.1, 6.0, es most 7.1 van). A custom romokat mind arrol rakom fel. Hiaba probaltam barmire is formazni a kartyakat geprol ,nem latja akkor sem. HTC m8. Mar 1eve miota megvan azota kuszodok a problemaval. Csak eddig nem volt idom orvosolni. Es most megoldast keresek.
-
Erwinke
aktív tag
Ha van mas megldas is szivesen figyelek es tanulok. Csak mar vagy 4x feltettem ezt a kerdest h h tudnam detectalni az sd kartyam a rendszerrel ha a recovery felismeri de az android meg nem veszi eszre es meg sosem kaptam ra valaszt. Erre meg gond nelkul valaszoltatok. Nem tudom mi tevo legyek, h vegre tarhelyhez jussak. Mert van 3gb helyem kepekre vidikre es zenekre. Ami nagyon keves... Szoval mit ajanlotok? Kosz!
-
Erwinke
aktív tag
Arról használni a rendszert. Mivel nem ismeri fel a kártyát a rendszer(egyik sem, se a gyári se a customok) érdekes, h a recovery meg feleismeri és lehet róla bármit csinálni benne. Igy arra gondoltam, h rárakom az egész rendszert és akkor legalább lesz helyem a képeknek videóknak és zenéknek.
-
Erwinke
aktív tag
Hello.
Hogy lehet SD kártyára rakni az Android OS-t? Fórum, cikket, vidi linket ha kérhetnék. Kösz! -
Erwinke
aktív tag
Szép napot!
Van egy HTC one m8-am. A recovery felismeri az SD kártyát, de a telefon nem, miért? Volt rajta több custom rom is, de a stock se ismerte fel. Mit tudnék vele csinálni? Szükség volna a tárhely bővitésére ...
Köszönöm -
Erwinke
aktív tag
Szép napot!
HTC m8-as telefonom vlh nem akarja felismerni az SD kártyákat. Volt már rajta minden féle rom. 1 nap után néha kiirja, h SD kártya észlelhető, de akkor is ha rámegyek nem tudja befejezni a formázást. Egy rakás kártyát elcsesztem ezzel. Vlmi ötlet mi lehet a gond mi után nézzek egyebek?
Köszönöm! -
Erwinke
aktív tag
Hello! Van egy Xperia z1(c6603).om. Multkor csereltem kijelzot, mert osszetorott az Aliexpressrol rendeltem es beszereltem, egesz elolappal egyutt jott es mindent atkellett abba pakolnom. Es ezen amit kuldtek nem volt olyan szivacszeru cucc az alaplapfelul. Es most a szinek is vibralnak rajta ha valami vilagos szin van akkor az villog kis pottyokben pirosan v rozsaszin v lilasan. Masik meg, h allandoan lefagy a touchscreen. Nem erzekel semmit sem. Az oldalso gombok mennek es restart utan megy a kijelzo is mar. Cm 12.1 van rajta 02.24 verzio.
Új hozzászólás Aktív témák
Sok embernek van kérdése az Android rendszerrel kapcsolatban, mely igazán nem köthető gyártóhoz. Ebben a topikban lehet feltenni a szakmai kérdéseket, amelyek telefon/tábla függetlenek.
A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- CES 2025: az In Win nem viccel, ha tápegységről van szó
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Tőzsde és gazdaság
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- CES 2025: notebookdömping az Acertől
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...