Új hozzászólás Aktív témák

  • fateless

    veterán

    válasz #27813376 #99339 üzenetére

    ZTE Blade S6
    A készülék nekem is roppant gyors, smooth, a kijelző nagyon jól érzékel. A lekerekített előlap okán nagyon kellemesen használható, élmény "simogatni".
    Sajnos nekem is melegszik akár már akkor, ha a Chrome-ban meg van nyitva 10-12 ablak (ami nálam gyakori). No nem forró vagy zavaróan meleg, csak meleg.

    Viszont az ilyen egyedi funkciók, mint a kamera bekapcsolása a telefont felemelve és a lámpa bekapcsolása rázásra hektikusan megy. Mindemellett az árát szerintem is megérte, nagyon jó modell.

    Akku nem az erőssége a készüléknek, ami részben a Snapdragon-nak köszönhető (6732 / 6752 kevesebbet fogyaszt ,mint ez), de a hétfő-keddi sok nyomogatás és gyors merülés után szerdán már nem merült annyira gyorsan (ami annak is köszönhető, hogy itt van mind a három telefon, így mind a három SIM-em más-más telefonba került)

    b0bcat #99346
    Az MTK6572 + 512MB RAM megfelelő lehet alap felhasználásra, de még nem biztosíték erre. Míg a Jiayu F1 előtt megemelem a kapalom, nagyon jól összerakták, addig egy nem is tudom már melyik Beex telefon ugyanazzal a hardverrel annyira rossz volt, hogy két nap múlva visszavittem a boltba. Folyton összeomlott, leállt, fagyott, egyszerűen egy szemét volt.

    Atomcsirke - hamarosan írok a P6000-ről is...

    Old Gyfland #99352
    Nem csak az akku és a 4G a különbség azért, hanem több mindent kell mérlegelni.
    A Thl még mindig sokkal kidolgozottabb és jobban illesztett (szoftver - hardver) készülékeket gyárt, mint az Elephone. Bár az akku kétszeres az Elephone-ban, de tudjuk, hogy az optimalizáció sokat tud javítani, ami inkább jellemző a Thl-re. Emellett a Super Amoled panel kevesebbet fogyaszt (feleségem Acer Ace 4-ese annyit bír, mint a Jiayu F1). Az MTK6752 processzor a Thl-ben újabb, erősebb, 64 bites, az MTK6592 régebbi architektúra, 32 bites.
    Én inkább a Thl-t venném...

    "A HELYESEN alkalmazott bölcsesség a hasznos" Prédikátor könyve 10:10

Új hozzászólás Aktív témák