Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
WOT-H-A-C
veterán
-
iMaverick
addikt
Látom bepróbálod a Gearbest-et... Hmm. Lehet le kéne mondanom a Bang Good-os rendelést? Végülis még nem léptek semmit.
A package-ben a Back Case az "alap" hátlapot jelenti vagy ilyen plusz hátlapot? (Igazából ezért ragadtam le a Bang Good-nál, mert ők tartanak plusz kijelzővédő fóliát és ilyen felpattintható védő hátlapot.)
"Sokkal könnyebb gazdagon boldognak lenni, mint szegényen" (Moldován András)
-
inyuska
tag
Sziasztok.
Szeretnék rendelni egy blackview ultra telót,de feketében nem talalok sehol.Valakinek ötlete de csak Eu raktár jöhet szóba.[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz Headless #98944 üzenetére
Szia,
Cubot S168 német raktárból, pár napos kiszállítással követhető csomagként belefér az általad kért árba [link] , vagy ugyanez angol rakiból még olcsóbb [link] , de az efoxon sokkal nagyobb a kínálatCsináld jól, nem kell magyarázkodnod senkinek. A méhecske sem áll le a léggyel vitázni, hogy miért jobb a méz mint a szar.
-
janaman01
addikt
válasz Headless #98944 üzenetére
bruttó vagy nettó....akkor inkább már egy coolpad f1...
/tudom hogy nincs igazam, de attól még nem tévedek/
-
veterán
válasz fateless #98966 üzenetére
Ez manapság ilyen hosszú időbe telik ? December közepén egy hétfői napon kaptam tőlük sms-t, dolgoztam. Aznap késő este itthonról elküldtem nekik mindent emailben (paypal igazolás, pandawill email, bankszámla ig), másnap kedden elindult a pakk, szerdán a kezemben volt (az illetékek kifizetése által). Papír-alapon egyáltalán nem is leveleztünk, így nagyon gyors volt, nincs okom panaszra.
Csináld jól, nem kell magyarázkodnod senkinek. A méhecske sem áll le a léggyel vitázni, hogy miért jobb a méz mint a szar.
-
WOT-H-A-C
veterán
Sziasztok. Rendelt valaki bangood uk raktárból cubot s168 at? Hogyan ment a szállítás TN-t adnak minden esetben?? Köszi!!
Konkrétan "UK Standard International Shipping"-ről van szó.
[ Szerkesztve ]
"Akár hiszed, hogy sikerül, akár nem, mindenképp igazad van."
-
Sanyesz.
őstag
válasz WOT-H-A-C #98969 üzenetére
Nekem éppen egy hét alatt volt itt. Ez idő alatt nem működött az általuk megadott holland postás TNT (?) TN. Egyszer csak megjelent vele a postás.
De nekem nem a TN kellett, hanem a telefon.[ Szerkesztve ]
"Tiefe Brunnen muss man graben, wenn man klares Wasser will."
-
Mercutio_
félisten
-
WOT-H-A-C
veterán
Köszönöm szépen!!
"Akár hiszed, hogy sikerül, akár nem, mindenképp igazad van."
-
tobias40
veterán
Hi!
Ha az 1-es sim-en beszélek és a 2-es sim-re érkezik hívás,akkor ezt nem látom/hallom,igaz?
Mit kell beállítanom hogy kapjak róla értesítést vagy lássam a hívást amikor az 1-es sim-en beszélek?
ZTE Redbull-om van....Köszi előre is!
-
tobias40
veterán
válasz aytukabozs #98976 üzenetére
Köszi,közben kikerestem a fordítóval is..
Üdv!
-
Zodiacus
tag
ZTE Nubia Z5S . Mi a véleményetek róla? Hamisitják ezt is? Ezért a pénzért megéri vagy ki mit ajánlana?!
[ Szerkesztve ]
-
svgyula
addikt
válasz aytukabozs #98976 üzenetére
Szia! Azért az egy dual stanby telefonnál érdekes lenne ha beszél az egyiken és foglalja a rádió részt a másikra érkező hívás becsipog Ezt nem gondoltad komolyan igaz? HA(?) van működő átirányítás és a szolgáltató képes két vonalat ráküldeni a számra akkor igen. De ha nem akkor esetleg kapsz pár perc múlva sms-t. Az átirányítás pedig nem jó ötlet pl nálam kizárt amikor az egyik német a másik magyar sim. Ezért vettem 2ráiós telefont.............A főnököm dettó ha beszél az egyiken akkor vagy üzenet rögzítő vagy a németen a nem elérhető válasz jön. Az átirányítás ott is kizárt. Azt nem tudom ez mekkora pénz, meg mennyire szeretik a szolgáltatók azt ha a hálózatukról egy másikra dobják a hívást. Ennek biztosan van a hívó fele is felára vagyis azzal szúrsz ki aki téged hív! Mert nem mindegy, hogy pl telenor-telenor vagy telenor-telenor-vodafon (csak példa volt) Persze van akit nem érdekel az ilyen.....
Ha minden porcikád átsejlik ruhádon, akkor nincs jogod méltatlankodni ha bámulják a melleidet! RMX3301
-
Zeki
nagyúr
válasz Zodiacus #98978 üzenetére
Teljesen okés a teló, csak nem 4G képes.
És akkor már ez is versenyképes, mert nem megy az árra semmi:
Meizu MX3 -
Fitzgerald
veterán
-
aytukabozs
addikt
válasz svgyula #98979 üzenetére
Értelmezned kéne az írásokat mielőtt reagálsz rájuk.
Én legalábbis úgy szoktam.
Nem mindenkinek van 2 különböző ország simje a telójában.
Ennélfogva elképzelhető az átirányítás, és mivel ezesetben a 2 hívás nem párhuzamosan a 2 simre, hanem az egyikre érkezik be, igy belecsipog.
Lehet hogy előfizetésfüggő, de ha a 30-as kártyámon beszélek, akkor hallom ha a tescósról hívás érkezik átirányítva emerre.
Mivel a szolgáltatás pénzbe kerül ahogy írod, a szolgáltatóknak annyira nincs ellenére gondolom.
Szép kirohanás volt. Van még valami?Hsz TÖRLÉS ITT >>> http://goo.gl/uBK2Xa
-
beg
veterán
Én is átirányítást használok dual standby-al és beszéd közben becsörög a másik kártyámról átirányított hívás. Sőt hívás tartással át is tudom venni, majd visszatértek az egyes beszélgetésre. Kicsit vegyél vissza az arcból főleg akkor ha fogalmad sincs a témáról.
[ Szerkesztve ]
You are the result of 3.8 billion years of evolutionary success, act like it. Sarcasm is the body’s natural defense against stupidity.
-
v-man
őstag
válasz b0bcat #98963 üzenetére
Most a legújabban a jack csatlakozó miatt sírnak a népek.
Én mondjuk mostani telómat is adapterrel használtam és reméltem attól megszabadulok majd, de úgytűnik nem...XO: aviktorke | Hifi: Primare I22, Topping D70s, Wiim Pro Plus, Yamaha CDX-396, Triangle Elara 07, Topping A30 Pro, Sennheiser HD 58X
-
KTU
addikt
˝Azt nem tudom ez mekkora pénz, meg mennyire szeretik a szolgáltatók azt ha a hálózatukról egy másikra dobják a hívást. Ennek biztosan van a hívó fele is felára vagyis azzal szúrsz ki aki téged hív! Mert nem mindegy, hogy pl telenor-telenor vagy telenor-telenor-vodafon (csak példa volt) Persze van akit nem érdekel az ilyen.....˝
A hívó fele nincs költsége.
A hívott fizeti.És pont pl telenor-telenor átírányítás is pénzbe kerül.
Kb. 1 perc hálózaton belűli hívás díjának felel meg, ami díjcsomag függő."Sajnálom, a válaszok készen vannak, csak jól kell kérdeznie."________Magyar Xiaomi Mi 10 Lite 5G #monet____https://t.me/MagyarXiaomiMI10Lite5G
-
b0bcat
addikt
válasz cs.zs. #98988 üzenetére
Ha arra vonatkozik a kérdésed, hogy az S168 tud-e rendesen magyarul, akkor a válasz igen. Igazság szerint a legutóbb nálam járt kb. féltucatnyi kínai csoda közül egyedül a Lenovo nem tudott normálisan magyarul. A stock Androidos készülékek magyarítása közel kifogástalan.
@v-man: Pontosan mi a parajelenség a jack csatlakozóval?
[ Szerkesztve ]
Online angol nyelvtanfolyam tanári felügyelettel, mindössze havi 990 Ft-tól! > http://tinyurl.com/yvpnn99r
-
v-man
őstag
válasz b0bcat #98990 üzenetére
mostmár nagyon kiv leszek h az omtp ctia átalakítóval jó lesz-e. Ha azzal is rossz elég mérges leszek, mert most várok egy pistont.
[ Szerkesztve ]
XO: aviktorke | Hifi: Primare I22, Topping D70s, Wiim Pro Plus, Yamaha CDX-396, Triangle Elara 07, Topping A30 Pro, Sennheiser HD 58X
-
svgyula
addikt
Szia! Igen félreértették amit írtam. Az tény és egy dolog, hogy aki kéri az átirányítást az ezért fizet és ezt a díjat nem a hívó fizeti. De pl nálam a hálózaton belüli percdíj 30ft a hálózaton kívüli 39ft. Vagyis ha én hívok egy hálózaton belüli számot ami át van irányítva akkor én 39ft fizetek percenként! DE ez a csomagtól függően jóval több is lehet sőt az sem mindegy némelyiknél, hogy melyik szolgáltatót hívja és mikor. Azt pedig csak a jóisten tudja, hogy pl 5 perc ilyen beszélgetésért nekem az 5perc külső hálózaba történő hívást veszi le az egyenlegről vagy még ugyanezt a hálózaton belüli hívásra is levonja. Nem csodálkoznék ha mindkettőt lerántaná.
Ha minden porcikád átsejlik ruhádon, akkor nincs jogod méltatlankodni ha bámulják a melleidet! RMX3301
-
veterán
válasz b0bcat #98990 üzenetére
Telibetrafáltad a lényeget.
Jiayu G2F is fullmagyar volt, van itthon Cubot S208, és Tesco Op3nDott, ezek mind hibátlanok, de a decemberben Szingapúrból érkező Lenovo P780 csak félig volt magyar, ráadásul tele volt kínai hieroglifákkalEsetleg tudja valaki, hogy mi a helyzet a Xiaomi Redmi táján ? Azok rendesen magyarosítottak? Holnap a Pandán a Redmi 2 csak 129 USD lesz [link] (ha sikerül elcsípni), és az 4,7" kijelzővel ugyanakkora, mint a most zsebemben lapuló 4,5" Op3nDott. (kis kezem van, nem kell ettől nagyobb eszköz) 129 USD x275 x 1,27 + 2000 = cirka 47000 Ft ... meggondolandó. Edigitalban (is) ott van a Honor 3C hazai garival ...
[ Szerkesztve ]
Csináld jól, nem kell magyarázkodnod senkinek. A méhecske sem áll le a léggyel vitázni, hogy miért jobb a méz mint a szar.
-
trebrona
nagyúr
válasz svgyula #98992 üzenetére
"Vagyis ha én hívok egy hálózaton belüli számot ami át van irányítva akkor én 39ft fizetek percenként!"
Dehogy fizetsz többet, ha te hívod. Te ugyanúgy hálózaton belüli számot hívsz, az összes többlet költség a hívottat terheli.
Amúgy ma már sohasem tudhatod, hogy mikor hívsz hálózaton belül vagy kívül valakit a számhordozások miatt.
------- Nem mindegy, hogy egyelőre áll a meccs, vagy egyenlőre áll a meccs. ------
-
aytukabozs
addikt
Az alap kérdés az volt hogy észleli e hogy keresték a másik számról.
Tehát tökmindegy mennyibe kerül 5 perc ilyettén átirányított hívás, hisz becsörög, ránézel a kijelzőre hogy kiaz, befejezed az aktuális beszélgetést és visszahívod azt aki közben keresett...
Ha meg fontos, akkor is ott a lehetőség hogy várakozóra teszed az aktuálisat, a bejövő hívást felveszed és megmondod hogy át van irányítva, ha gondolja hívjon félperc múlva újra...Hsz TÖRLÉS ITT >>> http://goo.gl/uBK2Xa
-
beg
veterán
Nem azzal a résszel volt bajunk, hanem ezzel:
"Azért az egy dual stanby telefonnál érdekes lenne ha beszél az egyiken és foglalja a rádió részt a másikra érkező hívás becsipog Ezt nem gondoltad komolyan igaz?"[ Szerkesztve ]
You are the result of 3.8 billion years of evolutionary success, act like it. Sarcasm is the body’s natural defense against stupidity.
-
veterán
válasz b0bcat #98994 üzenetére
Eltalálják ők tökéletesen, csak az a baj, hogy 2-féle csati van forgalomban, és teljesen rapszódikus a gyártás, egyik telefonban ilyen van, másikban olyan. Soha nem tudhatod hogy az adott telefonodba melyik fajta kell, ez totál szívás. Ha nem tudod kipróbálni vásárláskor, akkor 50% az esély a cumira...
Jabra Rhythm fülest vettem tavaly, abban van egy kis fordító adapter, így no para, bármelyikhez jó.Csináld jól, nem kell magyarázkodnod senkinek. A méhecske sem áll le a léggyel vitázni, hogy miért jobb a méz mint a szar.
Új hozzászólás Aktív témák
- Politika
- Házimozi belépő szinten
- Poco X6 Pro - ötös alá
- iPhone topik
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Még javulhat az Arrow Lake-S platform teljesítménye
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Szabályosan kilőtt az AMD asztali piaci részesedése
- További aktív témák...
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- IPhone 11 128GB gyári független ÚJ 12 hónap szavatosság!
- IPhone 13 Pro max 128GB gyári független hibátlan 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest