Új hozzászólás Aktív témák

  • GeoPhoto

    tag

    Sziasztok!

    Kb 2-3 hónappal ezelőtt még eszemben sem volt új telót venni, amig meg nem láttam, hogy mit rendelt a kollégám, és miket tud a kis kínai MTK6575 chipset ( meg a duál sim is érdekes lett, amikor hallottam, hogy van kártyás sávosan számlázós csomag az egyik szolgáltatónál)

    Ezen felbuzdulva rendeltem magamnak -de 6577-est - és most van 2 hete, hogy megjött a Newman N1-esem végre, szerintem nagyon zseniális kis masina. Az iránytű kivételével a többi résszel elégedett vagyok. Akksi alacsony használat mellett elmegy egy napot (kb 1 órát azért netezgetek, levelek jönnek az adatsimen etc)

    Navigáció működik, videólejátszás megy, akár wifin is, Playstore müködik, de alapban nem volt minden kompatibilis - pl időkép magyar alkalmazás - (mivel régi volt rajta a GAPPS). Most rootolva van és ráment egy kicsit moddolt legfrissebb firmware, ami kell az most megy minden ami kell (mondjuk ez nálam nem túl sok dolgot jelent) A kamera gagyi, de igazából attól nem is vártam mást, telefonnal csak végszükségben fotózom, inkább maradok a DSLR-nél :)

    A képernyő szép oldalról is, bár van azért a szélén led bevilágítás rendesen, de mivel eddig a legtöbb tableten is volt amit használtam ezért nem találom vészesnek (Felsorolni is nehéz lenne hány tabletet próbáltam már ki). Szerintem a reklámmal ellentétben nem Gorilla Glass, nincsen kedvem élőben kipróbálni a karcállóságot, ezért le is takartam gyorsan.

    Plusz információk:
    Tokot, fóliát senki ne akarjon nagyon ezen a néven keresni, mert túl sok szerencsével nem fog járni... Viszont az előlap 100%-osan ZTE Grand X kinézet és méret, ezért annak a fóliája teljesen passzol. A hátlapján a kamera máshogy áll, meg a hangszóró-nyílás is másmilyen, de most jött meg angliából a műbőr ZTE tok, és szerencsére mind a kamera - a vaku is - mind a hangszóró passzol amennyire lehetséges. Még mielőtt kiderült a ZTE kompatibilitás rendeltem egy elvileg direkt erre készült szilikontokot, de az kinából jön, szóval arról még nem tudok beszámolni...

    Ui: Ha valakinek van kérdése akkor megpróbálok válaszolni.

    Ui2: Mivel nem bíztam abban tutira, hogy lesz Newman raktáron rendeltem egy másik kinai telót is, hasonló paraméterekkel, ami most eladósorba is került egyből, hátha vkit érdekel...bocsi, ha ez reklámnak minősülne itt...

Új hozzászólás Aktív témák