Új hozzászólás Aktív témák

  • 426os

    őstag

    válasz KilgoreTrout #86303 üzenetére

    +1 a ZTE-nek.

    Ha megint telefont vennék, újra ezt venném. Ha fontos az összeszerelés minősége, akkor is jó választás (az alap fehér hátlappal 1-2 ponton megnyomva megtudtam kicsit nyöszörögtetni, de a most használt fekete hátlap egyáltalán nem nyekereg sehol). Illetve megemlíteném, hogy elég masszív telefon. 2 hetes korában sikerült leejtenem kb 1-1,5 m magasból egy betonlépcsőn és utána még bukdácsolt lefelé 2-3 lécsőfokot. Az egyik sarkán picit deformálódott a fém keret, illetve a hátlapon látszik pár karc, de semmi egyéb. A kijelző üvege is teljesen sértetlen maradt (ez lehet szerencse is, de azért ekkora esésnél már előszeretettel szoktak elrepedni). A Redmi 1S topicjában leírtak alapján a zenehallgatás és az e-mail-ezés, böngészés nem fog menni együtt azon a telefonon (de mostanában készülget CM11-rá, talán azzal használható lesz).

    szerk: mókolás: használatba vétel előtt célszerű frissíteni a legújabb SW-re, és CWM alól felrakni a Google Apps csomagot (+root-olni ugyanitt, ha kell). Leírás Laza... blogjában. Semmi másra nincs szükség.

    doongoo: Az bizony. És mennyire örülök, hogy nem kapkodtam el (pénzhiány miatt) nyáron a telefonvásárlást, mert most én is szenvedhetnék az 1S-el...

    [ Szerkesztve ]

    .

Új hozzászólás Aktív témák