Hirdetés
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Íme a végleges gépigény
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Diablo IV
- Call of Duty: Black Ops 6
- PlayStation 5
- Call of Duty: Black Ops 6
- Máris elérhetőek a WarCraft sorozat első két részének remaster kiadásai
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- EAFC 25
- Minden, ami Unreal Engine
-
GAMEPOD.hu
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
andatti
senior tag
válasz gipsztigris #80468 üzenetére
Köszi, bár abban reménykedtem, hogy lesznek/lennének azonosságok köztük, azaz a kínai népszerűség és a hazai (kínai) népszerűség között. Mert akkor az stabilabb, jobb, erősebb, jobban (ki)használható, stb. Én most sem ragaszkodom a 8 maghoz, csak normális legyen akadálymentesen fusson, ne akadjon és bírja az aksi a nyomkodást...
-
nagyúr
Sziasztok!
Van egy Zopo C2-m. Bootloop van, nem áll fel a droid. Recovery nincs, sp flash tools alól egyszerűen nem megy fel rá semmi, se simán recovery se az egész rom, se egy része. Fastbootal se tudtam felrakni rá recoveryt.
Mik a lehetőségeim?
-
andatti
senior tag
válasz gipsztigris #80507 üzenetére
Azt "fogtam" elsőre is...
-
nzozz
aktív tag
válasz Laza... #80492 üzenetére
Amúgy erről a Newman K1S -ről mit lehet tudni? Én ezt a márkát most hallom először, ráadásul a google, a youtube csak K1 -et talál, a K1S -ről szinte semmi, csak 1-2 kép és specifikációk, ami eléggé hasonlít a Jiayu G4S -re. Üzemidő, összeszerelési- és anyagminőség milyen? A 2GB RAM -mal és a 8 magos CPU -val minden alkalmazás akadás nélkül, gyorsan működik (tehát erőforrás hiány nincs)? A GPS tényleg pontosan, gyorsan dolgozik? A WiFi, 3G rendesen talál jelet, kellően gyors? Szoftverfrissítés érkezik hozzá rendesen? Van bármi ismert hibája ennek a telefonnak?
Azért kérdezem ezeket, mert hátha Ti tudjátok ezeket valamilyen forrásból, én nem találtam választ.Illetve most vettem észre, hogy az Antelife -on valami spanyol kiárusítás is van, még 1 nap 2 órán keresztül. Tehát onnan rendelve plusz vám- és áfa nélkül lehet beszerezni a készüléket, mivel EU -n belül történik a vásárlás? Ráadásul 1-2 nap alatt kiszállítják?
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz tboy93 #80508 üzenetére
Első teendő egy flashtool readback (kiolvasás a telefonról).
Ha van esetleg factory mode, és adb elérés és root, akkor MTKDroidtools-os mentés.
Minden más csak utána.Mit értesz az alatt, hogy nincs recovery?
sp flash tools alól egyszerűen nem megy fel rá semmi
Ezt bővebben kellene kifejteni, mert így csak annyit lehet, mondani, hogy flashtool-lal kutya kötelessége felmenni egy gyári romnak.Fastbootal se tudtam felrakni rá recoveryt.
Persze, mert nincs ilyen mód.Mik a lehetőségeim?
Részletesen leírni, hogy miért lett ilyen a telefon, mit próbáltál, mivel próbáltad, hogyan próbáltad.
Ezek nélkül nehéz segíteni.B.C. Rich Warlock Platinum series eladó 105kHUF
-
gipsztigris
addikt
Az biztos, hogy sokan még nem vásároltak belőle. Csak a száraz adatok és az ár alapján gondoljuk néhányan, hogy jó lehet. Szerintem rendelj egyet, és elsőkézből kapunk infót mindannyian! Ha nem válik be, árában el tudod adni az tuti!
"Mindig kész vagyok tanulni, de azt nem szeretem, ha kioktatnak" -S.W. Churchill-
-
nzozz
aktív tag
válasz gipsztigris #80515 üzenetére
Hát végülis, szerintem megpróbálom. Bár mondjuk kicsit fura 35 000Ft -ért 8 magos, 2GB RAM -os telefon. A többi Newman minőség, megbízhatóság szempontjából jó?
[ Szerkesztve ]
-
Magnat
veterán
Hi,
Ismerősöm akarna egy lenovo s850-et. Csak ez jó neki, kérdezném, h Minidealról mostanság szabad-e rendelni, illetve honnan máshonnan érdemes még?
̿' ̿'\̵͇̿̿\з=(◕_◕)=ε/̵͇̿̿/'̿'̿ ̿
-
junkpod
veterán
srácok, mi az a quad-hd kijelző? most ment egy reklám valami LG G3-ról...
Box's don't touch!
-
beg
veterán
Valami 1400x2500 körüli borzadály, amin a reggeli rántottát melegen tudod tartani, mert kell hozzá amper.
[ Szerkesztve ]
You are the result of 3.8 billion years of evolutionary success, act like it. Sarcasm is the body’s natural defense against stupidity.
-
nagyúr
válasz cappa72 #80514 üzenetére
Szia!
Se factory mode nincs, se adb elérés. Ha bekapcsolom akkor bootloop, a recovery nem indul el (hangerő fel+ power) és a factory mode sem indul el (hangerő le+ power). Ha ezeket próbálom egyszerűen nem csinál semmit a telefon. Sima power gombra meg ugye bootloop a logo után.
Több féle fajta flashtoolsal próbáltam felflashelni a gyári romot, downloaddal, firmware upgraddel, mindkettő hibaüzenettel elszáll + több féle gyári romot próbáltam egyik sem jó. Próbáltam csak a recoveryt felflashelni, az sem jött össze. Van egy mtk droidtoolsos mentés, amit flashtoolsosra alakított a tulaj (nem az enyém a telefon), az sem ment fel a flash toolsal.
preloader driver fent van, próbáltam win7-en és win8-on is, mindkettőn ugyanazok a hibaüzenetek. Friss flashtoolsal és régebbi verzióval is.
adb devices parancsra, nem látja a készüléket a gép, ha újraindítom az adb-t akkor sem és eldobálja a windows a telefont, felcsatlakozik kiirja az eszközkezelőben hogy mtk65xx preloader vagy mi (a portok között is) aztán eldobja, kivéve akkor ha flashtoolsal operálok, mert akkor amíg a flashtools macerál vele addig benne van az eszközkezelőben, de amint flashtools hibaüzi van eldobja a windows is.
-
beg
veterán
válasz Magnat #80528 üzenetére
Van a lenovonak szerb webshopja, esetleg ott megnézheted, de kb. annyira fog kijönni, mint a kínai ár+ áfa.
http://shop.lenovo.com/rs/sr/smartphones
[ Szerkesztve ]
You are the result of 3.8 billion years of evolutionary success, act like it. Sarcasm is the body’s natural defense against stupidity.
-
csubuka
addikt
Az N2 kicsit gyíkos, melegedett, de okosan beállítgatva az órajelet korrekt... a kamerája állati jó. Az ára igen korrekt volt...Sokan az antennákat szidták. Erről annyit hogy nekem ad térerőt a dunai Finomítóban, másnak meg az ilyen olyan LG-je folyamatosan szívózik... ettől függetlenül nem a legerősebb. Apró szoftveres baromságai vannak páran (noti led érdekes működése, töltési okosságok - kisütve az akksit megmakkan a töltésjelző, akksi ki be megoldja), gyári támogatás nem volt a topon, de az elején sok szoft update jött ki - van sokkalta rosszabb is.
-
Magnat
veterán
válasz cappa72 #80523 üzenetére
Nekem a telefonom és a tabom is fullhd (5.2 és 7 coll) és az a véleményem, h utóbbin még csak-csak dob vmit, de előbbin számomra semmit, sőt, még az akksit is eszi. Mondjuk szerencsére utóbbi nem gond, mert elég komoly van neki. De még a Nexus7 esetében sem adtam volna egy forint pluszt sem a full hd-ért, ha lett volna ugyanez 720p-ben is.
[ Szerkesztve ]
-
Paci27
csendes tag
Van valakinek tudomása Thl 5000-es csoportos rendelésről?
-
Magnat
veterán
válasz AlyrArkhon #80529 üzenetére
Full hd-nak sztem csak később kezdték el hívni. HD tv volt, meg HD 1080p. [link]
Beg: megint köszi!
Főleg, h a szerbek még nincsenek is vámunióban velünk, v igen?[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz tboy93 #80527 üzenetére
Több féle fajta flashtoolsal próbáltam felflashelni a gyári romot, downloaddal, firmware upgraddel, mindkettő hibaüzenettel elszáll
Ha a hibaüzenetet magadban tartod, akkor valószínűleg tudod is mit jelent. Na az a hiba, amit kiír.Javaslom a readback-et még mindig.
B.C. Rich Warlock Platinum series eladó 105kHUF
-
RVR400
veterán
válasz Magnat #80540 üzenetére
2005-ös cikkekben HD és FullHD van emlegetve. Mindig úy hívták, csak pl a HD Ready sem csak így volt, hanem volt HD Ready 720P és HD Ready 1080P is. Nem beszélve a 720I és 1080I interpolálásról sem. A HD Ready 720P az 1366*768-as cuccokon volt általában feltüntetve, mivel nem sima HD felbontásuk volt, hanem csak tudták nem natívban.
-
törölt tag
válasz RVR400 #80545 üzenetére
Ebben az esetben az i, az nem interpolált, hanem interlaced. Vagyis a kép nem progresszív megjelenítésű, hanem sorváltós. Az alsó és felső fieldeket (félkép) külön jeleníti meg. Úgy, mint a katódsugárcsöves TV -ken. A HD korszak első hardverei ezt könnyebben tudták kezelni, mivel egy időben (egyszerre) csak a teljes felbontás felének megfelelő képpontmennyiséget kellett kezelniük.
[ Szerkesztve ]
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz tboy93 #80544 üzenetére
Aksi ki es ugy dugd ra, illetve a flashtoolt rendszergazdaként indítsd el (jobbklikk, futtatas rendszergazdaként).
Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma
Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Íme a végleges gépigény
- iOS alkalmazások
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Horgász topik
- Projektor topic
- További aktív témák...
- ÚJ ÉS HASZNÁLT GYÁRI APPLE IPHONE 15 PRO MAGSAFE SZILIKONTOK ÉS FINEWOVEN TOK
- ÚJSZERŰ GYÁRI APPLE IPHONE 16 PRO MAGSAFE SZILIKONTOK SZILIKON TOK DENIM
- ÚJ, NEM HASZNÁLT, HIBÁTLAN GYÁRI APPLE IPHONE 16 PRO MAX MAGSAFE SZILIKONTOK FEKETE
- Samsung Galaxy S20 FE ( új állapot ) 128GB !
- iPhone XS (gyönyörű állapot ) 64GB !
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest