Új hozzászólás Aktív témák

  • citkar

    addikt

    válasz boroskóla #70359 üzenetére

    Kinek mi, én unom az ovál formát, de másnak (talán a többségnek, ha azt figyelembe veszem, hogy a Samsung szinte mást nem is csinál és eladja a készülékeit) mégis tetszik.

    Jó a Zopo is, de kicsit (bár nem sokkal) drágább. Azért is írtam, mert nálunk kevésbé ismerik a Doogeet, de nem rosszak a tapasztalatok, bár az is igaz, hogy kevés van.

    (#70362) Dhampir:

    Igen, Iocean, az X8-ról még kevés a tapasztalat, pár napja forgalmazzák, így érdemes kicsit várni, illetve a 3G 900 MHz-t egyelőre nem (csak 850/2100) tud, csak a májusi gyártás fogja kezelni azt írták (szóval 900/2100 is lesz).
    Ugyan az induló ára valóban 300USD, de eddig is kicsit drágább volt a többinél, a 250-t nem sokára megközelíti, vagy a 270-t, mint a THL T100S.
    Részben a 32GB ROM, a mindkét oldali Gorilla Glass, a hátsó és az elülső kamera autofocusa és a viszonylag különleges dizájn miatt. Szerintem tetszetős, a legnagyobb hátránya számomra a még nagyobb méret...ha konszolidálódik kicsit az ára valószínűleg rendelek egyet.

    (#70377) Dhampir :
    Bal felső sarokban a képén: Presell. Nagyon cselesek :)
    4.4-es Androiddal reklámozzák, ha azt betartják, akkor még kell várni az biztos.

    Az X8 is így volt, de már NEW szerepel a sarokban :)
    Illetve lesz-e 900-as a Doogee-ból, nem tudni. De mindenképp tetszetős, gondolkodtam a hasonló Goophone V92 Pro-n, de az se nagyon van.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák