Hirdetés
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Male
nagyúr
válasz
cappa72 #6550 üzenetére
Áh, köszönöm, de erősen júzer error volt
A fő képernyőn néztem, hiába forgattam, semmi... kapcsolgattam ki-be a forgatást (a widgetet használva) de nincs reakció... aztán most a beállítások menüben kapcsoltam az elforgatást, és rögtön fordult... a kezdő képernyőn persze nem... majd vissza a menübe, és ott megint fordul.
Az ICS ez alapján a kezdő képernyőt nem forgatja el, hiába forgatom a telefont? Mert programokban simán megy mostmár
(Előtte 2.3.4-est használtam csak, ott fordult a kezdő képernyő is)
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB 6GB RAM Dual Sim Független ajándék üvegfólia és tok
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB natural titanium natúr titán független Apple 1 év garancia
- Google Pixel 9 Pro 256GB Obsidian, Karcmentes, Újszerű Állapotú, Fekete, Garanciális
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Nincs még weboldala, vagy szeretne újabbat? 50.000-ért teljes oldalt kap
- Huawei Watch GT2, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest