Új hozzászólás Aktív témák

  • chab7

    addikt

    válasz djula #41632 üzenetére

    Nekem Aphrodité szülőhelyén teljesen jól működött a Defy gps-e. Mindenfelé azzal navigáltunk (net nélkül).
    Mivel olyan telót szeretnék ami nem rosszabb a mostaninál, így a kínaiak kezdenek kiesni a gps miatt, mert legalább ugyanolyan legyen mint volt a Defy-ban. Eleve a Lenovok voltak képben (P770/P780/S750)
    Mert ezek azok amik jobbat többet tudnak a Defy-nál. (A P770 kijelző karcolás teszt videó óta bízok mindegyik kijelzőjében, pedig a P770 még csak nem is gorilla, de amit kapott késsel ollóval és csak egy két pici karc volt rajta - na az meggyőző (ilyen strapa használat közben úgy sem lesz).
    A túrázás közbeni térképes navigáláshoz pedig a nagy akksis P széria miatt szűkült a kör (S750 ugyan ip67, de a Defy sem ázott, csak vagy 2x mikor megnéztem nincs-e Aphrodité a habok között :)) de mivel nem találtam, így a következő telónak ezt nem muszáj tudnia.
    Ha most lenne a zsebemben (azaz számlámon) 35-40e huf - mint ahogy nincs - akkor már gondolkodás nélkül a P770 lenne megrendelve, mert ahhoz a kevés játékhoz ami nálam megy bőven elég az a vas, minden mást pedig nagyon szépen vinne + azt jó sokáig tenné hálózati áram nélkül, kint a szabadban ahol én a telefont eleve használom.
    De pénz nélkül most muszáj leszek egy itthoni szolgáltatós telefont "venni" (azaz kapni, mert hozzám vágják mivel letelt a 2 évem) és legfeljebb karácsony környékén eladom (+ a Defy-t még most) és becserélem egy akkori P-s Lenovora - hacsak ez az újabb nagyon be nem jön. ;]

    [ Szerkesztve ]

    Lenovo ThinkPad T500 (Win10) | Huawei Mate 9 (8.0)

Új hozzászólás Aktív témák