Új hozzászólás Aktív témák

  • gps76

    őstag

    Gorilla glass-hoz:az elsok kozott kerult hozzam tavaly augusztusban a zp100,nemtudom milyen uvege van, nincs rajta folia, minimalis hajszalkarcok vannak csak,es ugyanilyen hasznalat mellett tobb karc kerult a galaxy s2-re.
    Eladtam a ZP810-emet,mert nem tudtam megbaratkozni a meretevel,meg az egyeb meg ki nem javitott hibakkal(fenyero szenzor nem mukodik megfeleloen,akarhogy allitgatom nekem halkan csorog raadasul sok a basszus,beszelgeteskor a speaker kicsit torzit,4.2.1 romoknal a kijelzo fps-e "darabosabb")
    A ZP100 utan vagytam valami gyorsabbra,de a Zopot kenyelmetlen hurcolaszni ha csak rovidgatya zsebben,stb akarom vinni. Na a Lenovo A820 tokeletes valasztasnak tunt,mert alig nagyobb a ZP100-nal,nagyon jo szinte "zajmentes" kameraja van,kijelzoje nagyon fenyes is tud lenni,akkuja nalam siman birja az egy napot,hatlapja gumirozott nem csuszos,es erdekes modon pl. fullHD felvetel,wifis netezeskor kevesbbe melegszik mint a ZP810,pedig ugyanaz a hardver.
    Ha valaki kivancsi meg valami osszehasonlitasra kerdezzen batran.
    Igazat megvallva a Lenovotol feltem,hogy nincs notif.led rajta,de rajottem ha nem hallom meg a jelzest(biciklizes kozben a gatyabol is hallani),akkor mar nem sokba telik benyomni egy pillanatra h eloveszem.A masik meg kamera led,de amugy sincs sok ertelme,viszont valami F2.2 koruli fenyerteku optika lehet benne,mert mas telohoz kepest kevesebb fenynel zajmentesebb kepeket produkal.

Új hozzászólás Aktív témák