Új hozzászólás Aktív témák

  • hun_gery

    aktív tag

    válasz LámaZ #23183 üzenetére

    az értő olvasás, és az általa nyújtott örömök...

    "A WhatsApp Messenger egy üzenetküldő alkalmazás, ami elérhető Android, BlackBerry, iPhone, Windows Phone és Nokia készülékekre. A WhatsApp 3G-t és (ha elérhető) WiFi-t használ az üzenetek küldéséhez/fogadásához. Használd a WhatsApp-ot SMS helyett az első évben teljesen ingyen, küldj és fogadj vele üzeneteket, képeket, hang- és videóüzeneteket."

    ..."Ha Te és a barátaid letöltöttétek az alkalmazást, annyi üzenetet válthattok, amennyit csak akartok. Küldj akár 1.000.000 üzenetet minden nap, teljesen ingyen! A WhatsApp az internetet használja az üzenetek küldéséhez: 3G/EDGE-t és WiFi-t, ha elérhető."

    "...Ahogy nem kerül pénzbe, ha egy másik országba küldenél emailt, ugyanígy nincs költsége a nemzetközi üzenetküldésnek sem a WhatsApp alkalmazással. Használd a WhatsApp-ot SMS helyett, ezzel teljes mértékben megspórolod a nemzetközi SMS-küldési díjakat."

    Ebből tudni lehet, hogy NEM sms-t küld, hanem a program a programnak egy szöveget, amit ugyanúgy lehet olvasni, megválaszolni, stb. mint az sms-t.

    Sms-nek írja, - hogy az fenti örömökben nem részeslő felhasználók is be tudják tájolni a programot, hogy ez valószínűleg nem az Angry Birds újabb kiegészítője - de nem az.

    [ Szerkesztve ]

    Jiayu G4 tesztem: http://logout.hu/cikk/jiayu_g4_ujabb_tronkovetelo/bevezeto.html

Új hozzászólás Aktív témák