Új hozzászólás Aktív témák

  • peter76bp

    senior tag

    válasz kamillo67 #22477 üzenetére

    Azért azt tegyük már hozzá, hogy az 50-60 méterre lévő oszlopoknál látható torzulás az eredeti méretből croppolva, úgy hogy annak a képnek a 45% az égbolt és tele van apró részletekkel meg nagy része a szürke aszfalt. Te meg feltettél egy képet amin 50%-ban az előtted lévő zöld és vörös nagy területen látható aztán 20 méterre van egy ház kb 10% az égbolt és azt is lekicsinyítve, meg egy PC az orrod előtt. Persze hogy ezek jobban mutatnak. ;) Vágd ki mondjuk a bal felső ablakot eredetiben és nézzük meg azt.

    Nem mondom, hogy kompaktgép kategória a W8 képe, az alapján az 1-2 alapján nem is lehet nagyon rendes véleményt mondani, de azért ha én fotózok valamit mobillal az egész kép minősége egyben megnézve érdekel, nem a messze távolban lévő valami felnagyítva, és ha hasonlítani akarok egy eredeti képet egy másikkal, akkor nem átkonvertálva hasonlítok teljesen más nézőpontú, összeállítású képet ...

    Szerintem ha mintaképeket rakunk fel, akkor az eredeti módosítatlanokat kellene megosztani, mert azt van értelme nézegetni.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák