Új hozzászólás Aktív témák

  • Simon02

    tag

    Már sokszor le lett írva, hogy a Jiayu egy kis cég, aki exkluzív, prémium termékeket akar piacra dobni. Kevés darabot akarnak eladni, még a piaci igények ellenére is (hogy ez miért jó nekik...) Nyilván ebbe nem fér bele egy kompromisszumos telefon, akár szoftveres hiba, akár 13->8MPx-es kamera! Mondjuk ez mindenképp szimpatikusabb, mint ha a felhasználókra vagy későbbi romokra bíznák a javítást! Aki pedig a G3 megjelenése után komolyan vette a márciusi szállítást, meg is érdemli... Nem mellesleg a THL W8-on kívül nem is találtam érdekes 4 magos telefont - de a 2000-es aksi nekem visszalépés lenne, és vmi gorilla glass is jó volna. Zopo 810 nálam a 3G probléma miatt kiesett, noname-t meg nem vennék!
    Star telefonokról én már rengeteg negatívat olvastam, így nálam kikerült a megbízható gyártók közül. Az se véletlen, hogy nem került a megbízható gyártók közé az 1. hsz-be. Ez nem jelenti azt hogy minden termékük sz@r, csak túl sok a hiba.
    Azért akik Jiayu fanoznak, megkérdezném, hogy mi is a bajuk a márkával, remélhetőleg lesz olyan is, aki fogott már a kezébe ilyen telót...
    Nem vagyok semelyik márkának a híve, ügynöke (bár a G4 az első számú jelöltem), de elég "vicces" megnyilvánulások vannak!

    Megbízhatóságom: http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=Simon02

Új hozzászólás Aktív témák