Új hozzászólás Aktív témák

  • Peaceliker

    őstag

    válasz FatalEror #20977 üzenetére

    Azt egyenlőre csak tippből lehet tudni, hogy az FHD felbontást mennyire fogja bírni az a "szerencsétlen" sgx544 MP1. A HD vel úgy fest jól elvan (ebben majd Sacco megerősít vagy cáfol, mert ő már ilyen 6589 HD-s telót nyúz), arról már elég sok videó van fent youtub-on, azok a telók már elérhetőek.
    Ez csak az én (és még néhányunk) véleményem, hogy a HD simán elég, az FHD már kicsit fölöslegesnek, paraszt vakításnak tűnik. A 2gb RAM "fölöslegessége" meg az én véleményem. Illetve abban biztos vagyok, hogy 1 GB RAMmal már bővel elvan a droid (táblám vt annyival szerelve és minden ment, multtaskinggal nem vt baja picit sem). Az jó elgondolás, hogy be kell tárazni bivaly vassal, hogy ne kelljen holnap cserélni, de ilyen szempontból mindegy, mert ami ma high-end, az hnap "fika". A különbség az 1 és 2 GB os telók közt, hogy egyik már van (Hero7500+, zoppo ból több is, star s7589, n9589, caesar, stb), másig meg még ki tudja mikorra lesz meg, egyenlőre csak ígéret. Jah és az ár...
    Hirtelen most ez jutott eszembe, többiek majd kiegészítenek. :)

    ...jah és a proci. Nem egy high-end, de remélhetőleg tényleg keveset zabál majd az ígéreteknek megfelelően (ebben ugye 4 db A7-es mag van) és szerintem a mindennapi használatra elégnek kell lennie, szintetikus tesztek pontszámai alapján egyenlőre komolyabb game-ek sem fogják megfingatni (reméljük :D ). :)

    [ Szerkesztve ]

    "Oh my Goa'uld!"

Új hozzászólás Aktív témák