Új hozzászólás Aktív témák

  • Polgati

    csendes tag

    Ma megérkezett a 9-én rendelt G3-as-om! :C
    MiniDeal-től rendeltem, gyorsabbak voltak, mint legutóbb augusztusban rendelt N800- mini note-tal (akkor több, mint egy hónapot vártam).
    Lenne egy pár kérdésem ezzel a telefonnal kapcsolatban.
    Először is, hogy tudnék rá tenni magyar nyelvet, és ha ezt megteszem, akkor a magyarul tudó programok, például a Play Store is magyar lesz?
    Tapasztalt-e valaki rajtam kívül fantom érintéseket? Ha kint használtam a nem túl hidegben(2 c fok), akkor egy-két perc után elkezdte, volt, hogy olyan mértékig, hogy kikapcsolni sem tudtam, csak akksi ki-vissza oldotta meg a gondomat. Ezen például tudok-e segíteni egy rom cserével?
    A filmek hangjával nekem is adódott problémám, mégpedig olyanokkal is amit az N800 símán vitt, ugyan azt az SD kártyát raktam bele.
    Néztem például ezt a hozzászólást, nem nagyon értek hozzá, de nekem ezt érdemes végig csinálnom, vagy szükséges-e, ahhoz, hogy használhassam a telómat?
    Kértem hozzá szilikon tokot, ami lötyögős rajta. Ti is ilyet kaptatok, vagy az jó volt, esetleg mit tudok kezdeni vele, hogy illeszkedjen a telefonra? (Melegítsem, vagy mi?)
    Előre is nagyon köszönöm a válaszokat!

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák