Új hozzászólás Aktív témák

  • feca81

    aktív tag

    Uraim! Örömmel jelentem be, megérkezett a családba a második Kínai dual simes telefon egy THL W1+ személyében.
    A telefonról:
    Gyönyörű kijelző, jófajta rezgőmotor, gyors reakció, egyszóval jó kis gép. Negatívum a műanyag. Az egész ház gagyi recsegős műanyagból van. Kicsit kiábrándító, de hát ez van. 30.000-ért ne várjon az ember alu házat. Azért annyira nem vészes, együtt lehet vele élni, de nem egy Jiayu G3... A vicc amúgy az, h míg az Antutu a G3-nál 5800 pont,addig ennél 6410 :D :DDD
    A telefonhoz járt 2 akksi, headset, képernyővédő fólia, kábel, töltő, leírás!!! Mind-mind THL felirattal ellátott. Érdekes módon a töltője nagyon jó minőségűnek tűnik, nem könnyű 1 $-os gagyi, hanem szépen megmunkált db. Esküszöm jobban össze van rakva, mint a telefon:D Ali expressről rendeltem. A telefon(kapaszkodjatok meg) valós feladástól számítva 3 nap alatt az országban volt!!! maga rendelés nov 26.-a, és ma vettem át. Sokat vártak a feladással. Eladó: Ugood Electronics CO. 170$ volt és ebből lejött a 30$-os kupon.
    Szóval bátran ajánlom mindenkinek.

    Más: valószínű ezt is rootolnom kell,mert mért ne. Olvasom,hogy mindenki szenved a root-tal. A Jiayu G3 leírásaiban van egy univerzális MTK 6577-es rot egy univerzális mtk6577-es USB driverrel. miért nem azt használjátok?

    Valaki próbált már erre CWM-et,másik szoftvert feltenni?

    (táblázatot töltöm)

    Ma nem lehet vége a világnak, mert Ausztráliában már holnap van.

Új hozzászólás Aktív témák