Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nokia12
tag
Pár napja megjött az UMI X1-esem. ICS 4.0.4 ből van hozzá sok ROM működik mind szépen. JB ből viszont akár melyiket teszem fel nem működik az érintő képernyő. power, és oldalsó volume gombok igen. Mi lehet a gond?
-
Zooka
tag
A pesszimista a sötétséget látja az alagútban,az optimista a fényt,a realista a mozdony lámpáit, a mozdonyvezető pedig három hülyét a sineken... Remélem míg a föld kerek, mindig lesznek Thinkpad-ek!
-
törölt tag
válasz lostprophet #13281 üzenetére
Beállítások->tárhely->előnyben részesített telepítési hely->belső memória/sd-kártya/rendszer döntse el. Értelem szerűen az sd kártyát kell választani, és akkor alpból oda pakolja a dolgokat.
-
krics
tag
válasz Sir Riccio #13316 üzenetére
ez nekem se mukodott:
"Emlékeim szerint én a címlistában egyenként állítgattam be a nevekhez a képeket az általam kiválasztott fotóalbumból.
"személyek" app.
névre kattintok
amikor feljönnek az adatok (telefonszáma, mélcíme stb) ott az arcocskára kattintok
feljön egy menü:
-fotó készítése
-fotó kiválsztása a galériából
és ennyi"De tegnap turkaltam a playstore-ban, es veletlenul rabukkantam erre az appra "Big! caller ID", ami megoldani latszik ezt a problemat, probaljatok ki, nalam mukodik. Az ingyenes verzioban csak 5 kontaktnal lehet a nagy kepeket beallitani, a fizetosben nincs ez a limit, de az tobb mint 800 pezo. Persze okosban is fel lehet tenni.
-
Zooka
tag
válasz hevizms #13356 üzenetére
Követtem a leírásod, rányomtam a Download gombra utána meg igent nyomtam (előtte kivettem majd visszaraktam az aksit) de ha rádugom a telefont nem történik semmi csak elkezd tölteni. Ilyenkor kikapcsolt állapotba kell lennie?
A pesszimista a sötétséget látja az alagútban,az optimista a fényt,a realista a mozdony lámpáit, a mozdonyvezető pedig három hülyét a sineken... Remélem míg a föld kerek, mindig lesznek Thinkpad-ek!
-
-
DaFunk
csendes tag
Sziasztok!
Úgy látom,hogy ti sokkal többet tudtok erről a témáról.Segítségetek szeretném kérni...
Kinéztem ezt a telefont:
http://azolcsosag.hu/Mobiltelefon/Magyar_menus/uj_lixin_s5830_android_403_1ghz_tv_wifi_kapacitiv_okostelefonAz lenne a kérdésem,hogy mennyire megbízhatóak ezek a telefonok(mertazért pl.a Samsungomnak ha baja van,beviszem az üzletbe,és ki is javították, nemrég akksit cseréltek),a másik kérdésem,hogy azt írják hogy 1Ghz a proci..mennyit ér ez? Mármint lehet hogy csak egy "hekkelt android" amibe azt irnak amit akarnak,vagy tényleg annyi? "Gyári" Androidot pl.ha elviszem egyik telefonoshoz,szoftverfrissítéssel rá tud tenni? vagy ennek ha baja van,akkor annyi?
Őszinténszólva,nem nagyon bízok a kínai cuccokban,főleg hogy most olvasgattam itt,hogy ezt meg azt magyarítsd stb...
Szóval megéri-e,és hogy a szoftvere igazi-e,vagy csak egy hackelt verzió(és ha az,akkor gyárit befogadja-e,ha értitek mire gondolok teljes törlés után)éVagy ha másik ilyen áru van ami jobb,akkor linket megköszönnék
Sajnos ismételtem párszor önmagam,de nem akarok a mai helyzetben még ennyi pénzt is kidobálni...
Előre is köszi![ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz DaFunk #13365 üzenetére
Az első, hogy az "azolcsosag.hu androidvasar.hu" és hasonlókat (ide értve a vaterán fellelhető társaikat) kerüld. (max nézelődni jók ezek...)
A kínai telefonoknál a kokcázat a gari nehézsége. De volt már fórumtárs, aki a rosszat visszaküldte, javítva megkapta (legutóbb a Lenovo A789-es topikban olvastam).
Ezek a telefonok már nem hasonlítanak a 3 évvel ezelőtti iPhone klónokra... sokat fejlődött a minőségük és megbízhatóságuk.
Fontos, hogy olyat válassz, ami már másoknak is van, és van hozzá "custom rom". Mert amire van "custom rom és CWM", azoknak a támogatása is jobb, közösség alakul körülöttük.
Hirtelen ennyi.B.C. Rich Warlock Platinum series eladó 105kHUF
-
hun_gery
aktív tag
megjött az umi x1
hd2 után maga a villámJiayu G4 tesztem: http://logout.hu/cikk/jiayu_g4_ujabb_tronkovetelo/bevezeto.html
-
DaFunk
csendes tag
válasz cappa72 #13366 üzenetére
Tudnál kb ilyen árban mondani párat,amit érdemes illenne vennem,vagy linkelni olyan fórum témát,ami elmagyarázza ezt a ROM dolgot(annyi téma van,hogy el sem igazodok már)? Azért a bizonytalanságom,mert kb 2-3éve nekem is volt iphone1 klónom,és nagyon rossz volt,főleg az érintős kijelző..Mindenesetre,köszi a gyors reagálást,de még várom a válaszokat!
-
lostprophet
aktív tag
Ajánlanám az http://android-sale.com oldalt az 1. hozzászólásba! 10 munkanap, összesen 15 nap alatt ért ide a csomag
[ http://lostprophet.hu ] Játék és számítógépes programfordításaim oldala
-
DaFunk
csendes tag
válasz lostprophet #13371 üzenetére
köszi
ezt néztem ki:
http://android-sale.com/x26i-4-3-inch-screen-1ghz-cpu-5mp-camera-android-phone.htmlde nem ugyanezt lehet megrendelni az azolcsosag honlapról? miért ne onnan rendeljek?
igazából nem érdekel,ha angol,azon elboldogulok..de ezeken alapbol van hasznalhato market,es nekem tmobilos mobil netem van.szoval,ha megrendeltem,bekapcsoltam bennelevo simkartyammal,ezzel jo lesz a mobilnet,vagy nekem kell toltogetnem ra es napokig hazilag "hackelgetnem" ?bocsi az ekezetert,mobilrol igy gyorsabb...
-
albinolynx
őstag
válasz DaFunk #13372 üzenetére
Az én véleményem:
- drágább
- illetve:Most azolcsosag.hu web shop vagy nem?
Nem. Weboldalunk, azolcsosag.hu nem web shop. Mi nem tartunk raktáron terméket, csupán azt az online felületet biztosítjuk számodra, amin keresztül megveheted álmaid mobiltelefonját a lehető legolcsóbban. Azaz magyarul: szolgáltatunk. Weboldalunk azolcsosag.hu felülete segítségével, a számodra tetszetős mobiltelefont megrendelheted közvetlenül a kínai forgalmazótól, az EBUY INTERNATIONAL Co. Ltd-től (székhely: 3B206A, Colconda Cyber Plaza, Huafa North Road, Futian District, Shenzhen, China518000, nyilvántartási szám: 596428). A megrendelés során a szerződés az EBUY INTERNATIONAL Co. Ltd és közted, mint vásárló között jön létre. Mi, azolcsosag.hu weboldal felületével csak elősegítjük a két szándék – az eladás és a vásárlás – egymásra találását.Összességében beékelődik egy nem kívánt harmadik fél.
Ingyen sajt nincsen, csak az egérfogóban.
-
hunaqua
addikt
válasz DaFunk #13372 üzenetére
Akkor szerintem ezeket nézd meg:
www.aliexpress.com
- ZTE GRAND X V970 Kb: 180usd postával
- THL W3+ Kb: 200 usd postávalVan mind a kettőnek topikja,és van jó Magyar nyelvű custom rom.
SONY 65XE8577----Philips 58PUS8506----TCL 55c635----Onkyo RZ740----Dali Concept 8/6/C/S----HIVI VR8-W----Zgemma H9 Combo----Uclan Ustym 4K Pro----Asus_Tuf-AX5400----Vontar X3 X4----X96 Max+----Tanix_TX3_Max----Tanix W2---Raspberry Pi
-
DaFunk
csendes tag
válasz lostprophet #13375 üzenetére
Köszi,ezen gondolkodom is Viszont ezen menni fog a mobilnetem alapbol,es nekem nem kell buheralnom az androidot rajta? Köszi,a többieknek is de 20-30ezer ft kozott szamolok :/ ez tokeletesen megfelelne,csak nem tudom,hogy az az android hasznalhato e,es nem kell nekem ezeket a romokat telepitgetnem.. en semmit nem ertek ezekhez,csak ezert kerdem,mezei felhasznalo vagyok
-
nagyúr
-
LámaZ
addikt
válasz cappa72 #13366 üzenetére
Nekem ez a Star u920 egy kellemes meglepetés. Az érintőképernyője olyan jó, hogy hajaz az iPhone-ra.
A másik: nem kell csípőből reagálni mindenre.
Én a telóhoz kaptam egy tokot, de mivel nem tudtam rátenni, írtam is az eladónak, hogy rossz a tok.
Ma, kb. 3 nap használat után jöttem rá, hogy a teló hátlapjának lepattintása után tehető fel a tok. Még ilyent!Legyen minden jó!
-
csongi
veterán
Atab 5 telefon a belso tarhelybol 2Gb ot lat a rendszer, pedig 4nek kellene lenni, ez normalis vagy mehet vissza gariba?
-
hevizms
addikt
válasz csongi #13382 üzenetére
Normális.
Ezt igy csinálják a gyártók.Egy kicsit engem irritál a dolog,dehát ez van.Aki ezt nem tudja,joggal érzi hogy becsapták.Az már egy más kérdés hogy ma már szinte fillérekért lehet venni microsd kártyát,így ez nem akkora probléma,de tény hogy nem szép dolog szerintem ez a fajta "átvágás".[ Szerkesztve ]
-
b0bcat
addikt
válasz albinolynx #13374 üzenetére
Nem is értem, hogy miért nem szerepel az első hsz.-ben figyelmeztetés, hogy nem érdemes ezekről az oldalakról rendelni...
Online angol nyelvtanfolyam tanári felügyelettel, mindössze havi 990 Ft-tól! > http://tinyurl.com/yvpnn99r
-
tutis
őstag
Sziasztok!
Elkezdtem olvasgatni a topikot, mivel megelégeltem a két telefon használatát, szeretnék vásárolni egy dual sim-es mobilt.
Mivel látom hogy a kínaitól a megbízhatóbb márkáig elég széles a kínálat, inkább kérdeznék, mivel nem vagyok szakavatott.
Szóval dual sim-es mobilt keresek, a minimum elvárásaim:
minimum dual core processzor 1ghz proci
minimum 480x800-as felbontás lehetőleg valami jobb panel (pl IPS)
4gb ram 512 mb rom
lehetőleg gorilla glass kijelző, minimum 4 col, de inkább nagyobb.
ICS-vel
A vastagsága ne legyen 10,mm-nél vastagabb, sőt minél vékonyabb legyen.
Megbízható összeszerelés, kipróbált márkát, típust keresek. Tudtok nekem ajánlani pár típust?A csak külföldi beszerezhetőség nem akadály. Előre is köszönöm mindenkinek a választ.http://www.youtube.com/tutisgsxr
-
osztraksajt
őstag
Megbízható és jól támogatott telefon a zte v970, ami teljesíti az elvárásaaidat. De a lehetőségek közel végtelenek.
A gorilla glass talán ami a legnehezebb ügy, nem nagyon van kínai telefonokon, a jiayu g3 amin elvileg az van, de hivatalosan ez sehol nincs megerősítve. De alapból nem rosszak már az edzett üvegek.
[ Szerkesztve ]
-
tutis
őstag
válasz osztraksajt #13388 üzenetére
Köszönöm, a készülék tényleg nem rossz, a formavilága nem jön be, inkább a kicsit szögletesebb formákat kedvelem. Nézem az első hsz-ben is a leírt márkákat, tényleg nagyon sok jópofa készülék van. Hihetetlen hogy magyarországra némelyiknek a híre sem jut el szinte.. (pl a miezu MX sorozat valami eszméletlen szép.)
Bár második megnézésre kezd szép lenni ez a ZTE is[ Szerkesztve ]
http://www.youtube.com/tutisgsxr
-
fPApi
őstag
Ha a szögletes jön be, akkor nézd meg a jiayu g3, vagy g2(+/s) típusokat (persze nem mindenben felenek meg az elvárásoknak, de kínai telefon esetében azért ez előfordul ...). Ha egy kisméretűt keresel, akkor érdemes egy pillantást venni a hero h2000+ telefonra is.
De az is megoldás, hogy pl. az etotalk.com-on rákeresel a dual simesekre és több tíz-ből (de lehet, hogy a 100-at is eléri) tudsz válogatni. -
berigazek
őstag
beers!
Te szedted már szét a te THL W3+ készülékedet,mennyire bonyolúlt,mert a ,,fel"hangerő gombja most sem müxik,de azon kivül semmi gond vele :-) Kérlek írj egy e-mailt,ha szedted már szét!
Szép napot nektek!MO-n mennyiért lehet Alcatel OD 918-at vagy 997-t kapni,itt DE-ben 198,-Eur.Lehet,hogy otthon olcsóbb,nem?Ebben tudok segíteni,naponta csak mobilról nézek fel ide,nagyon kevés időre,mert állandóan melózom.
[ Szerkesztve ]
,,Tanulj tinó,ökör lesz belőled!"
-
feca81
aktív tag
válasz Nokia12 #13351 üzenetére
Jó hír! végre megérkezett a csomagom Magyarországra tegnap!!! Ma reggel hívott a posta,hogy akkor kiszállítaná nekem,de nem tudja hova,mert nincs címzett, csak név, város,irányítószám, és telefonszám. Az utca, házszám lemaradt Na most elkezdtem rettegni, hogy vagy nem kezeli a fastcardtech címző progija az ékezetes betűket, vagy szándékosan hagyták ki... Bízom benne, hogy előbbi. Mivel ma nem leszek otthon,ezért nem tudom átvenni (igen,a postás kisasszony azt mondta ma kiszállítják), holnap este a kezembe lesz vagy a telefon,vagy a már untig ismert fólia
Amiért ezt leírtam: figyeljetek oda a címzésre! ha ki lehet hagyni az ékezetes betűt, inkább írjátok ékezet nélkül, nehogy úgy járjatok, mint én! Ha telefonszám nem lett volna a csomagon, akkor becumiztam volna.Ja és asszonypajtás W1+-a is elindult végre!!!
Ma nem lehet vége a világnak, mert Ausztráliában már holnap van.
-
tutis
őstag
ThL W5 - erről véleményetek?
http://www.youtube.com/tutisgsxr
-
hunaqua
addikt
Erre "gyúrok" én is ,de még nagyon új.Várni kell még vele,hogy lesz erre is olyan jó custom rom,mint a w3+ gépre.
...jön a THL W7! Ez már nekem nagy.
http://www.pandawill.com/thl-w7-smart-phone-57-inch-hd-ips-screen-1g-ram-android-40-3g-gps-32mp-front-camera-p70355.html
[ Szerkesztve ]
SONY 65XE8577----Philips 58PUS8506----TCL 55c635----Onkyo RZ740----Dali Concept 8/6/C/S----HIVI VR8-W----Zgemma H9 Combo----Uclan Ustym 4K Pro----Asus_Tuf-AX5400----Vontar X3 X4----X96 Max+----Tanix_TX3_Max----Tanix W2---Raspberry Pi
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- IPhone 11 128GB gyári független ÚJ 12 hónap szavatosság!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest