Új hozzászólás Aktív témák

  • oris

    aktív tag

    Zopo ZP 100-nál valami teljesen egyedi headeset csatlakozó kiosztás van, vagy az "iphone" rendszerű?
    Kinek hogyan működik az idegen fülhallgató/headset?
    Nálam a gyári működik teljeskörűen (mikrofon+fülhallgató), a normál 4 pólusú fülhallgatónál csak hallom (halkan) és nem működik a mikrofon, de mikrofon gombot benyomva "térbelivé" változik a hang, Denon agybadugós 3 pólusú fülhallgató működik, de nagyon halk.

    A készülékről pár szót: két kártyát jól kezeli, a kártyák közötti váltás nem rossz, az eseményjelző led hihetetlenül nagy fényű, a kamera villanója ellenben szinte semmit nem ér. A kijelzőn egy pixelhiba van. Gyári füles hangos, jó. Működési sebessége (ZTE Blade után) nagyon jó.

    Mivel ez az első IceCreamSandwich rendszerű telefonom (így érkezett), néha-néha még keresgetnem kell a beállítások között, de ezzel együtt is nagyon tetszik.

    A market rajta volt, de kellett a korábban itt a fórumon elmondott "tuning", hogy teljeskörűen működjön. Root-tal volt egy kis küzdés, maradjunk annyiban, hogy "user error" volt, türelmetlen voltam, nem vártam ki az újraindulásokat... miután rájöttem a hibá(m)ra, pikk-pakk rootolva lett a készülék.

    "Nagyon ritka az ember, akinél a szavak teljesen fedik az élet valóságát. Talán ez a legritkább tünemény az életben." Márai

Új hozzászólás Aktív témák