Új hozzászólás Aktív témák

  • smithsys

    aktív tag

    Néhány szó az Apollo Lite-ról:
    Összeszerelés nagyon rendben van, nincs recsegés-ropogás. Jó fogású készülék szinte belesimul a tenyerembe. Hátul alul és felül természetesen műanyag betét, egyébként kicsit csúszós fémház. Mindent összevetve kényelmes használat. Végre elérem hüvelykujjal a balon lévő menü gombot, ez az X600-on nagyon nem ment.
    Telefonálási hangminősége mindkét oldalon hibátlan. Kihangosító max hangerőn nekem egy kicsit talán lehetne hangosabb, de hozzáteszem nem tökéletes már a hallásom. Ennek ellenére azért hallom, értem.
    Értesítési led van, töltés közben piros, sárga ill. zöld, értesítések esetén kék színben pompázik nem túl hivalkodóan. Változtatásra eddig nem találtam lehetőséget 3rd appal sem.
    Most folyik az első töltés, 5,09V / 1,59A-val indított majd 10 mp után beállt 9,08V / 1,69A-re saját töltőjével, kábelével. Jelenleg 40 perc után 51%-nál jár.
    GPS teszt nagyon gyorsan talált jelet (3-4 mp) és remek snr értékeket mutatott 2-3 holdnál 40 felett.
    Volt egy rövid (15 km) navi google-val, tökéletesen tette a dolgát, nem dobált el nem tett az út mellé. Jelzem nem városban voltam.
    Kijelző szép, talán egy kicsit hideg, de lehet variálni, az érzékenységével számomra nincs gond.
    Most egy telenoros kártya van benne, eddig 40 km-es körzetben folyamatos 4G van, Pest és pest megye északkeleti részén.
    Töltés közben enyhe melegedés van a hátlapon, de szépen eloszlik rajta a hő, és egyáltalán nem zavaróan meleg. 75%-nál visszavette a tempót 9,13V / 0,55A-re, most 87%-nál tart 1 óra 20 perc elteltével.
    Egyenlőre ennyi, a tesztképekkel még jelentkezem.
    Üdv Mindenkinek.

Új hozzászólás Aktív témák