Új hozzászólás Aktív témák

  • Ájvé

    veterán

    válasz viktorhu #124196 üzenetére

    Igen, nem fogsz, de példában pont azt írta svagyula, valakit nem érdekel mi van rajta, csak jó legyen és működjön és ennek bőven megfelel. Aki "analfabéta" ezen a téren, az ne vegyen kínából telefont, hanem vegye meg biztos helyről és nem lesz gondja. Nem fog frissülni, de ez van, mint írta, valakit ez se érdekel, csak jól működjön.

    "fogadjon már egy rendes tiszta droid, google appokkal meg ota-val"
    erre is van megoldás, csak magyar nyelv nem lesz benne, illetve hamarosan lesz Redmi 3-ra is global dev rom, akkor már magyar nyelv is lesz
    Ha meg kínából rendeled, nyilván alapvetően kínai mobilt veszel és nem európait, akkor meg ne legyenek elvárásaid. Nyilván ezek a shopok fel vannak készülve az ilyen elvárásokra, sőt túl komolyan vették a munkájukat (kártékony adat lopó programokat tettek fel), elvileg ezért zárt a Xiaomi a BL-t (másik verzió szerintem, hogy készülnek a világpiaci (elsősorban nyugati) megjelenésre és ezért zárták a BL-t, mint egyébként itt szokás a gyártóknál). Bárhogy is legyen zárt BL jelenleg ezeket a kellemetlen opciókat hozza magával:
    -gyári kínai rom, angol nyelv van, gapps nincs, van frissítés
    -gyári global rom, van gapps, developerre van magyar nyelv is stabilba darabig nem lesz még, van frissítés
    -nem gyári tákolt rom, van gapps, van magyar nyelv, nincs frissítés.
    Nagyon nincs mit tenni, ez van.

Új hozzászólás Aktív témák