Új hozzászólás Aktív témák

  • Asycid

    tag

    Na, megjött a Bluboo X9. Merész voltam, gyakorlatilag teszter vagyok :)

    GearBestből EU warehouse-ból rendeltem, 2 nap alatt megérkezett!

    Első benyomások:

    -Masszív, súlyos telefon. Olyan igazán markolni való. Eddig Redmi 2-m volt, ahhoz képest stabilabban bírom a Bluboot fogni fél kézzel, pedig ez 5" -os, a redmi 2 meg 4,7" volt.

    -Hátlapot lehámozni igazi horror, a kicikínai igencsak passzentosan oldotta meg! Ezt tépni kell, erőszakolni, ölni. Aztán lejön, és visszateszed, mintha mi se történt volna.

    -Dupla SIM + SD kártya simultán használata szuper.

    -Első MTK-s telefonom, így fogalmam sincs hogy lehet rootolni. Pedig szeretném :( Addig eljutottam, hogy az újabb chipset miatt (MT6753) nehézkes lesz a dolog, de hogy nincs megoldás rá... (ha valaki hasonlót rootolt, szóljon)

    -A telefon gyors mint a szélvész. Igazából lehet, hogy a 3GB RAM hátrány is, mivel nem zárja be a háttérbe rakott progikat, így azok vígan szívják az akksit tovább. Ez szokatlan 1 GB RAM után.

    -Ujjlenyomat olvasó gyakorlatilag tökéletes. Több mintát lehet megadni neki, ha az ember jól körbeforgatja az ujját amikor tanítja, akkor gyakorlatilag utána 10-ből 10-szer felismer. Plusz extra, hogy power gomb se kell az ébresztéshez, elég ujjal rányúlni a hátlapon található szenzorra

    Bármilyen kérdésetek van erről a típusról, arra válaszolok szívesen!

Új hozzászólás Aktív témák