Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Joeker67

    aktív tag

    Tegnap megérkezett az Oukitel U8 telefonom, gyors benyomások, ha valaki ezen teló vásárlásán törné a fejét!

    A múlt hétvégi 99 dolláros akcióban vettem az Eu-s raktárból így még jobban megérte, de szerintem a mostani áron is érdemes megfontolni! A telefon fémházas, kicsit nehéz, összeszerelési minősége nagyon jó, mind a készülék, mind a kijelző szép. Még tegnap jött rá egy OTA frissítés. A rendszer az alap 5.1-es android, ami szépen, akadás nélkül fut. Az ujjlenyomat olvasó rendben teszi a dolgát (nálam 10 ből 9 szer egyből felismeri az érintést).
    Az aksi is jól teljesít, este töltőn volt, most reggel 7 óra óta nyomogatom (ugye most lakom be a készüléket), telepítgetek wifiről, próbálgatom, tesztelgetem (Antutu:23000 pont) és az aksi jelenleg 61 %-on áll!
    Fényképező elfogadható, GPS gyors és pontos, igaz csak 8-10 km-t mentem vele próbaképp az Igo Szülinapi progijával. Játékok is mennek vele, bár én inkább kártyajátékokat szoktam néha feltenni unaloműzőként, de pl. a Walking War Robots játék is megy rajta normálisan (ma 2 játékot is nyertünk :) ).
    A 16 Gb-os belső memóriából 12 Gb használható szabadon és így most belakva, ebből 4 Gb maradt szabadon.
    A telefon vagy két simet, vagy egy sim és egy microSd-t kezel egyszerre.
    A telefonhoz töltő (1A-os) és usb kábel jár mint tartozék.

    Kicsit féltem mikor megrendeltem, de szerintem ez egy vállalható készülék.
    Eddig minden program, amiket én használok, rendesen fut. Szerintem, hardcore játékosok kivételével, ajánlott kategória lehet mindazoknak akik egy szép, használható készüléket szeretnének.
    Ha hosszabb távon valami probléma felmerül, azt is jelzem majd.

    Ha kérdésetek lenne nyugodtan írjatok!

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák